Dagens horoskop: Tirsdag 18. oktober

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du har muligheten til å endre noe som har plaget deg litt, men nå som du har verktøyene til å gjøre en forskjell, vet du ikke lenger om du vil. Du kjenner deg veldig splittet. Kvelden handler om å skli over grensen mellom virkelighet og drøm.

Tyren 20/4-20/5

Du ser en utfordring i dag, og du tar tak med en gang, uten å tenke for mye på det. Sjefen din beundrer denne typen holdning hos deg – du ser bare muligheter akkurat nå, ingen hindringer. Kvelden handler om familie og det å kunne anstrenge seg litt ekstra.

Tvillingene 21/5-6/20

Du tar én ting om gangen akkurat nå, og det er greit. Ofte når du er stresset samtidig som du prøver å holde mange baller i luften, blir det bare tull av alt. Du har lært av egen erfaring, og nå viser du at det faktisk er mulig å lære gamle hunder nye triks.

Krepsen 21/6-22/7

I løpet av denne tirsdagen, prøv å være mer selvsikker enn du føler deg. Du tenker at det forventes en eller annen attitude fra deg, og du prøver å leve opp til den forventningen. Saken er at du ikke trenger å gjøre noe ekstra, du er likt akkurat som du er.

Løven 23/7-22/8

Du går og ruger på en nyhet du både vil og ikke vil dele. Du er glad for dette, men samtidig vet du at noen mennesker som står deg nær ikke vil være like glad som deg. Det kan dreie seg om en tur, et skifte av jobb eller bosted.

Jomfruen 23/8-9/22

Du trekker deg litt unna for å være alene. Det har vært en ganske tung periode og du trenger muligheten til å fordøye alt som har skjedd. Noen av kollegene dine oppfatter oppførselen din som ganske usosial. Ikke bekymre deg for det, gjør det som er riktig for deg.

Vekten 23/9-22/10

Du trekker klare grenser i dag, og det er ganske uvanlig for den litt vinglete Vekten. Ved å markere hva du mener er rett og galt, får du respekt fra dine kollegaer. Ellers en stressende, men meget produktiv arbeidsdag og en rolig kveld.

Skorpionen 23/10-21/11

Du vurderer om en kollega har rett eller feil i sine påstander. Vanligvis er du er blind av tillit for denne personen, men nylig har vedkommende vist symptomer på dårlig dømmekraft og det gjør deg litt mer usikker på hva du skal gjøre i dag.

Skytten 22/11-21/12

Du trekker det korteste strået i dag, og det gjør deg sint. Du vet at alle må gjøre sitt og takle de kjedelige oppgavene, men av en eller annen grunn lykkes du nesten alltid med å unngå dem selv. Det er ikke tilfelle i dag. Kvelden blir aktiv og morsom.

Steinbukken 22/12-19/1

Du tør å ta plass mer enn vanlig og du tar mer eget initiativ, noe som er verdsatt av de rundt deg. Din evne til å få folk til å le vil komme godt med. Du munter opp en kollega, slektning eller venn som er litt deprimert.

Vannmannen 20/1-18/2

Du ser an tiden akkurat nå, og det betyr at du stoler på at problemer vil komme til å ordne seg selv, hvis du bare gir dem nok tid og oppmerksomhet. Kvelden handler om å hjelpe en venn eller slektning som trenger litt assistanse. Du liker å føler deg nødvendig.

Fiskene 19/2-20/3

Du tar flere gode og annerledes initiativ i dag. Det er sjelden du er så på hugget som du er akkurat nå, men solen er i en gunstig posisjon og gir uvanlig kraft og energi til stjernetegnet ditt. Kvelden handler om å gjøre om og gjøre rett.

Powered by Labrador CMS