Dagens Horoskop: Tirsdag 18. januar

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Tirsdagen blir interessant fordi den tilbyr en mulighet til å tenke utenfor boksen. Du blir tvunget til å revurdere mange av tingene du tok for gitt, og det blir en slags oppvåkning. Kvelden handler om å ta vare på en person som ikke har det så bra.

Tyren 20/4-20/5

I dag begynner ting å føles som normalt igjen. Endelig fungerer ting som de skal, og du kan begynne å legge planer og struktur for fremtiden. For deg er denne typen fred og ro på jobben veldig verdifull, fordi det lar deg hente deg inn med det du ligger bakpå med.

Tvillingene 21/5-20/6

I dag blir du tvunget til å konfrontere frykten din. Det handler mye om å bli ignorert og at du ikke får den hjelpen du trenger når du ber om det. I løpet av dagen vil du oppdage at du faktisk har mer kapasitet enn du gir deg selv kred for.

Krepsen 21/6-22/7

Det er en mulighet for at du mister tråden i dag og det kan være veldig forvirrende. Månen har en sterk innflytelse på horoskopet ditt akkurat nå, og gjør deg mer emosjonell og distré. Fordi månen er din herskende planet, påvirker denne konstellasjonen deg mer enn de andre tegnene.

Løven 23/7-22/8

I dag prøver du å sikre visse ting. Det kan gå helt greit eller bli en veldig vanskelig prosess, litt avhengig av hvilke folk du må jobbe med. Du har noen kolleger som tenker akkurat som deg, mens andre ser ut til å ha mest lyst til å være vrange av prinsipp.

Jomfruen 23/8-22/9

Denne dagen handler om å være modig når det kommer til en privat situasjon. Du tar sjelden initiativ, spesielt ikke hvis du er kvinne. Jomfruen kan være veldig tradisjonell på den måten. I dag føler du at du står ved et veiskille hvor du enten gir opp håpet, eller tar saken i egne hender.

Vekten 23/9-22/10

I løpet av denne dagen er det viktig å finne balanse. Etter en turbulent tid trenger du å lande i hverdagen og finne tilbake til rutinene som har blitt en livbøye for deg i det siste. Rutinene skaper en følelse av kontinuerlig flyt i en ellers skiftende situasjon.

Skorpionen 23/10-21-11

Du sier nei til nesten alle du møter i dag og det skaper en anstrengt stemning. Du er sjelden så motvillige når det kommer til forandring, men den siste tidens emosjonelle berg-og-dal-banen, både privat og på jobb, får deg til å lengte etter stabilitet i hverdagen.

Skytten 22/11-21/12

I dag kommer det inn en bølge av energi som vil hjelpe deg gjennom hele denne uken. Etter en periode med trøtthet føles det endelig som om du våkner til liv igjen. I dag får du også en forsmak på våren.

Steinbukken 22/12-19/1

Det skjer mye i livet ditt akkurat nå og du sliter med å strukturere hverdagen din på en effektiv måte. Når du tenker på alt du må gjøre blir du heller handlingslammet og orker ikke å håndtere noe som helst. I ditt tilfelle er det er bedre å ikke tenke, men heller ta én ting om gangen.

Vannmannen 20/1-18/2

Det er en mistanke i horoskopet ditt som vanligvis ikke er der. Det handler om at du føler at en person har krysset grensen, men du kan ikke bevise mistankene dine. Dette er en delikat situasjon som bør håndteres med forsiktighet.

Fiskene 19/2-20/3

Sørg for at du har rett i dine antagelser før du fortsetter med en plan. Dette er et smart trekk som både vil spare deg for mye tid, men også mye usikkerhet i fremtiden. Kvelden handler om en liten familiekrise.

Powered by Labrador CMS