Dagens horoskop: Tirsdag 17. mai

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

Dagen blir morsom, men også veldig krevende og intens. Du møter noen du ikke har sett på lenge og

det er det mest positive med denne dagen. Arbeidsmessig inneholder den flere ulike elementer som du

opplever som svært stressende.

Tyren 20 / 4-20 / 5

Denne dagen blir like intens som mandagen, men nå begynner du å bli litt varm i trøya og det gjør deg mer effektiv. Dagen handler også om en venn eller slektning, om hverdagsluksus og om din evne

å skjemme bort folk du er glad i.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Tirsdagen starter ganske rolig og du kan trenge det før alt starter. Akkurat nå er det uvanlig mye på jobb og noen ganger opplever du at du har havnet i et hamsterhjul du ikke kommer fra. Kvelden blir. interessant. En overraskende samtale eller tekstmelding reiser noen spørsmål.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

Du vet at du ikke har mye å si mot en kollegas argument, men samtidig sier magefølelsen at det er feil. Krepsen har ofte en veldig sterk intuisjon som du bør stole på, også i dag. Prøv å overbevise kollegaen din om å vente litt lenger.

Løven 23 / 7-22 / 8

Du har en fantastisk dag foran deg, så nyt den. Enten du har fri eller jobber, er det mye moro som venter denne dagen. Den eneste skyen på himmelen din akkurat nå er mangelen på respons fra en viss person.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

Du er litt sint i dag og humøret ditt har en tendens til å senke stemningen rundt deg også. Spør deg selv hvorfor du føler meg så bitter. Er det en spesifikk grunn eller er det noe som påvirker deg litt sterkere enn du forventet.

Vekten 23 / 9-22 / 10

I dag er du, uansett kjønn, litt av en hønemor. Du samler folk, mekler og prøv å sørge for at alle har det bra. Det blir en stressende, men sosial og morsom dag. Kvelden handler om økonomiske beslutninger.

Skorpionen 23 / 10-21-11

I dag har du mye å gjøre. Mye er ting som allerede burde vært gjort, men som du av en eller annen grunn ikke hadde tid til. Nå som tempoet stadig øker, stilles det høyere krav til din evne til orden og struktur.

Skytten 22 / 11-21 / 12

Du har en rekke forskjellige ting du må prøve å holde tritt med denne tirsdagen. Tempoet er høyt og mange av tingene du må gjøre er både vanskelig og kjedelig. Her gjelder det å bite tennene sammen og bare få det gjort.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

Tirsdagen blir veldig vanskelig, men du vet om det allerede på forhånd, så det blir lettere fordi du faktisk er forberedt på det. På ettermiddagen får du kose deg med å skjemme deg bort litt. Selv om det er intensivt møter du dagen uthvilt og med godt humør.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

I dag har du mye å stå i og det er viktig at du fokuserer på de riktige tingene. Når Vannmannen føler seg stresset, blir de raskt ukonsentrert og da hender det at de starter prosjekter litt her og der, i stedet for å konsentrere seg om en ting.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Det blir en god dag som dreier seg mye om sunn kommunikasjon. Det har vært litt tøft på jobben i det siste og mye handler om at du og noen kolleger kommuniserer ulikt. Det oppstår mange unødvendige misforståelser som stjeler tid og energi fra alle.

Powered by Labrador CMS