Dagens horoskop: Tirsdag 15. mars

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

Tirsdagen handler om å finne den rette måten å forklare noe til en pårørende på. Vedkommende tar alltid ting litt personlig og i dette spesielle tilfellet har avgjørelsen din svært lite eller ingenting med denne personen å gjøre. Dette er noe du gjør for din egen skyld.

Tyren 20 / 4-20 / 5

Tirsdagen blir ganske intens på en god måte, fordi tiden bare flyr. Du møter nye utfordringer, men ingenting du ikke kan løse hvis du bare har litt fantasi og tenker langsiktig. Kvelden blir rolig og herlig.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Du har vanskelig for å tvinge deg selv i dag, selv om du prøver. Du vet at du vil føle deg bra når du gjør visse ting du synes er kjedelig, og vanligvis kan du overtale deg selv, men ikke i dag. Noen ganger må du lytte både til hva du føler og hvordan du føler.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

Du er full av energi denne tirsdagen. Månen er i en gunstig posisjon som gir deg mer kreativitet, uten å tune inn på det følelsesmessige repertoaret ditt for mye. Nyt følelsen av at våren er på vei, med nytt håp, både blant ledere og kolleger.

Løven 23 / 7-22 / 8

Du blir ikke trist eller lei deg, du blir sint når du oppdager hva en kollega har gjort. Vedkommende liker å gjøre ting som gagner seg selv, men i dag går det litt for langt, og det er på tide at du sier ifra. Kvelden handler om aktiviteter. Du har blitt mer aktiv på fritiden i det siste.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

Du er glad og positiv, men mye går galt i dag. Du vet at det kan være sånn når man skal lære nye ting og da er det greit å gjøre feil. Du vet at du også er lettlært og at du sjelden gjør samme feil to ganger. Kvelden handler om nyheter.

Vekten 23 / 9-22 / 10

Dagen blir morsom og byr på både utfordringer og morsomme opplevelser. Du har så mye du vil med denne dagen, men da må du også være fleksibel og klar til å endre på visse planer. Kvelden handler om aktivitet.

Skorpionen 23 / 10-21-11

Din måte å tenke på fungerer ikke i dag, noe du er helt klar over, men du prøver fortsatt like hardt. Skorpioner har vanskelig for å gi slipp når de først har fått en idé, selv om det viser seg å være en av dine mindre geniale ideer. Det handler like mye om stolthet som det handler om stahet.

Skytten 22 / 11-21 / 12

Du har noen ting du sliter med denne tirsdagen. Det handler i stor grad om private ting. Det du bør gjøre er å prøve å finne ut hva det er du egentlig vil gjøre, og hva det er du tenker at du bør gjøre på grunn av press utenfra.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

I dag klarer du det siste trinnet i noe som har med arbeidet å gjøre. Bare det at du kan takle det, anser du som noe høyst verdifullt, det at du i tillegg får ros for dette opplever du som noe nærmest surrealistisk. Kvelden handler om å øke motivasjonen på et nytt område.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

Du tenker mye på hva du kan si til en venn og hvordan dere kan påvirke situasjonen sammen. Du innser at hvis dere prøver å prate med hverandre, har dere større sjanse for å takle problemene enn om dere holder følelsene tilbake.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Dagen blir morsom, kreativ og annerledes. Du har mye forskjellig du vil gjøre og da gjelder det å stå på. I løpet av denne dagen får du sjansen til å utvikle noen tanker du har og du blir overrasket over den flotte responsen du får på ideene dine.

Powered by Labrador CMS