horoskop

Dagens horoskop: Tirsdag 13. desember

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Tirsdagen blir både stressende og koselig på samme tid. Det er mye å gjøre på jobb, men ikke mer enn at du sørger for å få tid til å spise en lussekatt og være litt sosial. Du vet at vennlig sladder er en god kilde til informasjon.

Tyren 20/4-20/5

Du er i godt humør denne tirsdagen selv om du har mye å gjøre. Presset på jobben er uvanlig høyt og du prøver å sørge for å få gjort så mye som mulig på kort tid. Privat handler dagen om julekos og om du er heldig, et Lucia-tog.

Tvillingene 21/5-6/20

Du trekker deg unna for å være alene i dag, men det er vanskelig fordi det ser ut til at alle er på jobb akkurat nå. Uansett om du har en jobb hvor du må være på stedet eller kan jobbe hjemme med jevne mellomrom, er denne dagen full av mennesker overalt.

Krepsen 21/6-22/7

Det blir en koselig dag som oser av julestemning. Dersom du har muligheten, spiller du julesanger og spiser lussekatter hele dagen. Selv om du ikke er tradisjonell, du har ikke noe imot et Lucia-tog eller litt pepperkaker. Du liker rett og slett jul.

Løven 23/7-22/8

Du stresser over at det allerede er Lucia og det er tvilsomt at det i det hele tatt har kommet opp så mye som en adventsstake hjemme. Du har en tendens til å stresse rundt før jul, både fordi det er mye på jobb, men også mye privat. I dag er intet unntak.

Jomfruen 23/8-9/22

Det blir en koselig dag hvor du bevisst vil skru opp tempoet litt for å ha tid til å nyte den rådende julestemningen. Uansett om du tar en lang kaffepause eller går på gløggfest, ser dagen uvanlig sosial ut. Du knytter nye, interessante kontakter.

Vekten 23/9-22/10

I dag føler du deg litt ute av form. Det er en tretthet i horoskopet ditt som ikke har vært tidligere. Horoskopet ditt indikerer at du kan være i ferd med å flytte, bli forkjølet eller lignende. Ta vare på deg selv og fremfor alt, ikke forsøm søvnen din.

Skorpionen 23/10-21/11

Du vil at alt skal være perfekt denne tirsdagen, men det blir ikke slik du trodde. Den koselige kaffen blir til en stressende kopp kaffe hvor du trykker i deg noe, mest fordi det er Lucia. Du føler mye press på jobben akkurat nå og kan ikke slappe av, selv om kveldene.

Skytten 22/11-21/12

Denne dagen handler om jul fra morgen til kveld. Det kan være alt fra frokost foran TV med Luciatog til gløgg og julegavehandel. Det blir en koselig dag som setter deg i riktig stemning. Endelig begynner du å innse at julen snart er her.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen handler om å ta igjen mye, ettersom tempoet er høyt både privat og på jobb. Etter en roligere periode vil det være litt av et sjokk for deg. Til tross for stresset prøver du å presse inn litt julestemning i form av en koselig kaffe.

Vannmannen 20/1-18/2

Det blir en ganske rolig dag, som overrasker deg. Nå som du er uthvilt og i gang ser alle andre ut til å forlate jobben tidlig eller ha fri. Det ender med at du sitter i et møte alene og lurer på hva som skjedde. Gjør som kollegene dine, gå tidlig hjem, drikk gløgg og nyt livet.

Fiskene 19/2-20/3

Du har problemer med å slappe av denne dagen. Det er så mye du vil ta igjen, og det meste ser ut til å være av privat karakter. Det kan handle om å se Luciatog, shoppe litt eller bare være sosial med venner du ikke ser så ofte.

Powered by Labrador CMS