Dagens horoskop: Tirsdag 1. mars

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

I dag prøver du å forstå hva som skjedde. Ting endrer seg plutselig i et raskt tempo, og du føler at du egentlig ikke henger med. Det kan dreie seg om alt fra private relasjoner og eksterne arrangementer, til jobb. Felles for alle er at utviklingen går i rakettfart.

Tyren 20 / 4-20 / 5

Det er mye å tenke på i dag og du fokuserer på å holde et høyt tempo på jobben. For deg er det både en glede og stolthet over å kunne vise at man kan prestere både stort og smått. Kvelden handler om vennskap, sladder og om å ha det gøy.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Du trekker deg fra en person du syntes har oppført seg ugreit den siste tiden. Hen har ingen følelse av grenser og for hva som er sosialt akseptabelt. I løpet av dagen vil du høre sladder som gjør deg overrasket, men mest glad.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

Du har en rekke spørsmål som du vil ha svar på, men i dag er ikke en god dag for å få svar på dem. Sjefen din har mye annet på hjertet og det er en stor risiko for at hen blir irritert om du begynner å gå på for hardt. Privat er det er en dag som bringer blandede nyheter.

Løven 23 / 7-22 / 8

Akkurat nå er du nysgjerrig og leken, det merkes ikke minst på din måte å omgås andre mennesker på. Det er noe håpefullt i Løvens tegn som ikke en gang lar seg dempe av hendelsene den siste uken. Innerst inne tror du endelig på en lysere og bedre fremtid.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

Dagen handler om å samles og om å begynne å se fremover igjen. Det blir en morsom dag som både utfordrer, prøver og tiltrekker på samme tid. Dersom du jobber ser dagens oppgaver litt annerledes ut, sammenlignet med hva de vanligvis gjør.

Vekten 23 / 9-22 / 10

For deg handler dagen om frisk luft og om å ha det gøy. Hvis du jobber, ønsker du å komme deg ut en tur i løpet av dagens lyse timer. Du trenger energien fra lyset. Kvelden handler om en venn og spørsmål denne personen må besvare.

Skorpionen 23 / 10-21-11

Dagen går fort og man rekker nesten ikke å tenke før den er over. For deg handler denne tirsdagen om å være på vakt og planlegge fremover. Det er mange morsomme utfordringer med denne dagen, men da gjelder det også å tenke litt mer kreativt.

Skytten 22 / 11-21 / 12

Det er en rastløshet og en bekymring i horoskopet ditt. Akkurat nå er du veldig bekymret for utviklingen i verden, både når det gjelder politikk og klimaspørsmål. Prøv å ikke ta hele verdens bekymringer på dine skuldre. Bidra med det du kan, men da må du prøve å fokusere mer på nåtiden.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

Tirsdagen handler om samvittighet. Det er noe du har gjort som du bør tilstå for en pårørende, men da er det viktig at du åpner deg mer enn du pleier. Husk at det sjelden skjer noe godt ved å holde ting for seg selv. Sannheten har en tendens til å komme for en dag.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

Du blir sint på en person som står deg nær. Hen har holdt en del ting hemmelig for deg og nå kommer det frem i lyset. Du blir såret for at vedkommende ikke har villet prate med deg, og sint fordi de har oppført seg så dårlig.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Dagen handler om å ta en ting av gangen og ikke stresse. Akkurat nå er du i en periode hvor du lett blir oppjaget og ufokusert når du blir tvunget til å øke tempoet. Du takler ikke press lenger og derfor bør du unngå situasjoner som du vet vil stresse deg.

Powered by Labrador CMS