Dagens horoskop: Tirsdag 1. februar

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

I dag prøver du å komme i kontakt med noen du ikke har hørt fra på lenge. En forutanelse, en drøm eller bare en følelse forteller deg at vennen din trenger hjelp. Du lytter sjelden til intuisjonen din, men i dette tilfellet er det for sterkt til å ignorere.

Tyren 20 / 4-20 / 5

Du har mange prosjekter på gang i dag og holder et høyt tempo helt fra starten. Mye handler om at du ønsker å ligge et skritt foran, både når det gjelder ditt arbeid og dine private forpliktelser. Kvelden blir koselig, men ikke veldig spennende.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Du sier nei selv om du vet at du bør si ja. Det handler om at en venn eller slektning ber om hjelp. Vedkommende er vanligvis ikke den som ber om tjenester, men i dag er de i virkelig trøbbel og det er bare du som kan stille opp. Noen ganger må du tvinge deg selv til å gjøre ting bare fordi det er riktig.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

I løpet av denne dagen sier du tydelig ifra, men kollegaen din lytter ikke til deg. Denne personen er kjent for å kjøre over sine ansatte, men det har du ikke tenkt å finne deg i. Du viser tydelig at du ikke er en som tar deg overkjøre.

Løven 23 / 7-22 / 8

Det er ingenting du kan gjøre for å forbedre situasjonen du er i. Det handler egentlig om å la tiden lege alle sår istedenfor for å prøve å gjøre opp for feilen din. Alt du sier eller gjør bygger bare på det som allerede har skjedd. Her gjelder det å være tålmodig.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

Du drukner på jobb akkurat nå, og det er derfor det er ekstra irriterende når andre tuller og gjør minimal innsats. Du kan be om hjelp, men som jomfru er du sannsynligvis for stolt til å erkjenne at du er i faresonen

Vekten 23 / 9-22 / 10

Du veier fordeler og ulemper med et prosjekt i dag. For deg er dette en interessant oppgave som du vet vil utvikle og berike deg. Samtidig er det en risiko for at du får mange overtidstimer og må avlyse noe annet du vil gjøre.

Skorpionen 23 / 10-21-11

Det blir en god og intens tirsdag hvor det er fokus på å få gjort så mye som mulig slik at du lyver

bra for resten av uken. En sladder om en venn vekker din nysgjerrighet. Du skjønner at han har sider

som du ikke vet.

Skytten 22 / 11-21 / 12

Du er en person som sjelden blir involvert i frivillige prosjekter, men i dag blir du sugd inn av en venns entusiasme. Du føler at dere begge har mye å bidra med, og at det er gøy fordi dere får møte herlige mennesker.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

Denne tirsdagen foreslår du fest, middag eller annen kveldsaktivitet. Det kan overraske dine venner eller kolleger. Det er imidlertid sjelden du som vanligvis tar denne typen initiativ. Venus sin posisjon gjør deg uvanlig sosial.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

Du trekker deg unna for å være alene i dag, men det går ikke så bra fordi du har begrenset med plass. Noen ganger vil du bare ha en mulighet til å komme deg unna, og det kan rett og slett være mangel på plass som gjør deg litt gretten akkurat nå.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Denne tirsdagen handler om å komme til kort. Du har lenge tenkt på å gjøre visse ting, men nå når du plutselig har tid, skjer det ikke. Det er vanskelig for deg å tvinge deg selv til å gjøre noe du ikke må. Det er en form for vintertrøtthet som har rammet deg.

Powered by Labrador CMS