Dagens horoskop: Søndag 4. september

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Søndagen handler om å ta smarte valg og tørre å forholde seg til ting i en sammenheng som du ikke er vant til å være i. Stol på din selvtillit og ditt naturlige lederinstinkt. Det blir en god, lærerik og kreativ avslutning på uken.

Tyren 20/4-20/5

I dag sover du ut hvis du kan, spiser en god frokost, gjerne utendørs og så tar du dagen som den kommer. Du liker å gjøre ingenting og leve i nuet. I løpet av dagen får du en telefon som gjør deg både stolt, glad og litt rørt samtidig.

Tvillingene 21/5-6/20

Du nøler på om du tar det riktige valget, men bare det faktum at du nøler viser at dette er noe som du har eltet frem og tilbake en rekke ganger. Stol på magefølelsen din. Denne typen valg kan aldri gå galt, utfallet kan bare bli mer eller mindre komplisert.

Krepsen 21/6-22/7

Du er kraftfull i dine uttalelser i dag, og dine sterke meninger kan oppildne ganske mange spørsmål i omgivelsene dine. Som Kreps kan dette like gjerne handle om et ønske om å være ærlig, som en mulighet til å provosere og ryste liv i omgivelsene dine. Krepsen liker drama.

Løven 23/7-22/8

I dag gir du en unik sjanse til en venn eller slektning. Det er gjennom at du rygger unna noe du selv gjerne vil ha eller gjøre, som gjør at du kan gi plass til noen som faktisk trenger dette enda mer enn deg. Din vurdering settes pris på.

Jomfruen 23/8-9/22

Du glemmer deg bort i dag, og så sier du tilfeldigvis noe du har lovet å holde hemmelig. Du vet at du ikke kan ta tilbake det du sa, og du håper vennen din kan tilgi deg for å handle så tankeløst. En oppriktig unnskyldning er vanligvis et godt første steg.

Vekten 23/9-22/10

I løpet av søndagen prøver du å legge puslespill med informasjon. Du har hørt løse rykter, en del fakta og mye sladder som ligger til grunn for helhetsbildet som sådan langsomt dannes. Dette er veldig interessante og revolusjonerende nyheter.

Skorpionen 23/10-21/11

Det er en mulighet for at denne dagen vil bringe store endringer, men bare hvis du er villig til å omfavne dem og slippe dem inn i livet ditt. Med tanke på hva som har skjedd de siste årene, har du blitt litt mer mistenksom på alt som er nytt.

Skytten 22/11-21/12

Du er ganske bestemt på en god måte i dag. Det er ikke alltid at Skytten setter ned foten og viser sin misnøye. Du foretrekker å bli verdsatt fremfor å få det som du vil, men i dag kommer du ikke til å gi deg bare fordi du føler deg presset til å gjøre det.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag slapper du av litt mer. Det var en vellykket dag i går, og i dag tar trettheten overhånd. Dine konkurrenter har en gang for alle innsett at du er en person med sterk driv, mye vilje og fremfor alt mye talent. Du bare koser deg i nuet.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er i strålende godt humør og det er mange grunner til det. Du har hatt det gøy i helgen, det har skjedd ting i dine umiddelbare omgivelser som er utrolig moro og du har også hatt muligheten til å restituere og hvile. Denne dagen går i samme ånd som resten av helgen.

Fiskene 19/2-20/3

Du tar denne dagen med ro, selv om du kanskje aktiverer deg litt mer enn i går. Det blir en god dag som byr på frisk luft og kanskje en tur. Du unner deg også litt luksus denne søndagen.

Powered by Labrador CMS