Dagens horoskop: Søndag 30. januar

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

I dag prøver du å analysere en situasjon du egentlig ikke vet noe om. Det er heller en tilfeldighet enn skarpsindighet fra din side hvis du klarer å treffe riktig. Det du bør gjøre er å beholde deg utenfor hele denne suppen av en situasjon.

Tyren 20 / 4-20 / 5

Søndagen handler om å ta vare på seg selv. Det kan være alt fra å spise sunt, arrangere hjemmespa eller trening. Det viktigste er at du lytter til kroppen din og at du skjemmer deg selv bort. Du fortjener å skjemmes bort.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Du vil ikke gjøre en så stor sak ut av en skade eller smerte du har, men du føler veldig på det i dag. Kanskje du burde si som det er, men samtidig vil du ikke skuffe en venn. Denne personen har gledet seg til å se deg i lang tid, og du vil ikke at smerten skal påvirke stemningen mellom dere.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

Du er rasende på en person som du har oppdaget at har løyet om mange ting. Det handler om alt fra hvite små usannheter til litt mer alvorlige løgner. Du skjønner at denne personen bare gjør ting for for egen vinning.

Løven 23 / 7-22 / 8

I dag vil du ikke høre noen unnskyldninger fra en slektning. Vedkommende utsetter ting hele tiden, akkurat som det passer dem, slik som gåturer eller å begynne å trene. Du syntes at denne personen er lat, og det sier du rett ut. Kvelden handler om et kompromiss og et eventyr som endelig ser ut til å bli virkelighet.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

Du har levd på en måte de siste årene som har vært veldig bra for deg. Istedenfor å løpe gjennom livet uten å tenke, har du måttet stoppe opp, begynne å prioritere og ta transformerende valg. I dag står du står overfor et annet av den typen valg.

Vekten 23 / 9-22 / 10

Det er noe irriterende over horoskopet ditt i dag. Det handler egentlig om at du vil at en person skal ristes litt i. Vedkommende er altfor trygg i hverdagen, og det gjør dem blinde for alt som skjer hjemme. Dette vil du ha en endring på.

Skorpionen 23 / 10-21-11

Det er en letthet og en glede over horoskopet ditt i dag. Du er gjerne utendørs under dagens lyse timer. Både kulden og lyset klarner tankene dine, og det gjør det lettere når du skal ta bestemte avgjørelser. En venn vil kontakte deg med en forespørsel angående sommeren.

Skytten 22 / 11-21 / 12

Du dykker ned i et komplisert problem, og du ønsker å ta tak i dette problemet fra dypet. Ved å analysere og sette deg inn i andres problemer, kan du skyve dine egne til side en stund. En god og givende søndag rett og slett.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

Dagen blir intens med mye fokus på fysisk aktivitet. Du ønsker å komme i form og føle at du har kontroll over kroppen din. Dagen byr også på noen morsomme opplevelser og et høyst uventet, men velkomment, møte.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

Du føler en irritasjon over en person som ikke tar situasjonen på alvor. Det handler ikke om noe farlig, men mer om karrierebeslutninger og om å gå inn i noe helhjertet. På ettermiddagen er du engasjert i en ung persons aktiviteter.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Du blir i skikkelig godt humør når du ser hvordan et prosjekt du har tatt på deg utvikler seg. Du visste at dette prosjektet hadde potensial, men ikke at det ville bli såpass bra. Kvelden blir rolig og koselig.

Powered by Labrador CMS