Dagens horoskop: Søndag 3. juli

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

I dag prøver å hjelpe en person i din nærhet som har viklet seg inn i en økonomisk floke. Selv om dette problemet egentlig ikke faller innenfor din kompetanse, så skjønner du at du vet mye mer om hvordan situasjonen skal håndteres sammenlignet med denne personen.

Tyren 20 / 4-20 / 5

Dagen blir morsom, aktiv men tester også din tålmodighet. Du ser ut til å være på vei fra et sted til et annet og det krever en kombinasjon av indre ro og humor. Mye skjer denne dagen, men du møter alle problemer som en utfordring.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Du vil gjerne snakke med en venn om tankene dine, men hen ser ut til å være opptatt i dag. Kanskje du burde finne noen andre å dele ideene dine med, fordi det eneste du har ikke nok når det kommer til denne avgjørelsen er tid Kvelden blir interessant.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

Du bruker mye penger i dag på ting du egentlig ikke trenger. Denne typen impulsshopping er en måte for deg å overdøve dine reelle problemer, som ser ut til å ha med jobb eller utdanning å gjøre.

Løven 23 / 7-22 / 8

Prøv å ta det med ro og hvil deg i dag. Du neglisjerer ofte både mat og søvn, noe du kan føle litt på i dag. Hvis du fokuserer på ditt velvære og koser deg, så det blir en fantastisk dag.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

I løpet av denne dagen er det viktig at du ikke tar ting for gitt. Du havner i en situasjon som ved første øyekast kan se ut på én måte, men hvis du ser inn under overflaten vil du legge merke til at mange av dine første antagelser er feilaktige.

Vekten 23 / 9-22 / 10

Du føler et moralsk ansvar for en yngre person og derfor blir du veldig bekymret når vedkommende går inn i noe du ikke tror de er klar for. Du har prøvd å ta opp dette emnet, men vedkommende er for sta til å lytte.

Skorpionen 23 / 10-21 / 11

Dagen utvikler seg på en måte som kan være ganske annerledes enn de planene du hadde fra begynnelsen. Her gjelder det å bare flyte med og se hva som skjer. Horoskopet ditt antyder at store endringer kan begynne denne søndagen.

Skytten 22 / 11-21 / 12

Du har å gjøre med en person som ikke har sans for humor, og det skaper en ganske kjølig atmosfære mellom dere. For deg er humoren din en måte å bryte isen på, mens denne personen anser deg for å være respektløs. Dere burde kanskje prøve å snakke.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

Søndagen blir stressende og hard, men også veldig morsom og annerledes. Du opplever nye miljøer som kan være inspirerende. Din måte å håndtere disse problemene som oppstår avhenger i stor grad av hvor uthvilt og positiv du føler deg fra begynnelsen av dagen.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

Du takler denne dagen full av energisk energi og du kan bli litt irritert på noen familiemedlemmer som slett ikke er like motiverte og klare som deg. Prøv å hjelpe i stedet for å bjeffe. I dag får du nyte en unik matopplevelse.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Du er sint og irritert på en bestemt person fordi de ikke lytter til rådene de har fått. Du har gjentatte ganger påpekt verdien i denne informasjonen, men de velger å ignorere det fullstendig og i stedet handle etter eget hode.

Powered by Labrador CMS