Dagens horoskop: Søndag 29. mai

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

Du har vanskelig for å gjøre noe som helst uten å føle deg utilstrekkelig i dag. Det er et plutselig innslag av dårlig selvtillit som har kommet over deg. Vanligvis er du sikkerheten selv, men i dag leter du etter bekreftelse på alt du gjør.

Tyren 20 / 4-20 / 5

Søndagen blir ganske rolig. Det blir slett ikke slik du hadde tenkt fra begynnelsen, men du akklimatiserer deg til de nye forholdene for denne dagen og nyter å ta det med ro. En spontan kaffe med en venn eller slektning hever dagen.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Du er litt gretten på en person du syntes er veldig upålitelig. Det at du selv kan være minst like uberegnelig er ikke noe du tenker på. Din venn er vanligvis stabiliteten selv, både når det kommer til løfter

og til vennskapet deres. Nå har denne personen plutselig begynt å avlyse ting uten forklaring.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

På søndager ønsker du ikke å ha for mange planer. Du håper å møte en viss person litt spontant, men da må du være fleksibel. I løpet av dagen får du også muligheten til å imponere en slektning eller et familiemedlem med din enorme kunnskap i et bestemt emne.

Løven 23 / 7-22 / 8

Du er litt skadefro i dag, og det er ikke noe du erkjenner høyt, men inni deg gleder du deg når en person du oppriktig misliker, mislykkes med noe. Søndagen handler også om å feire en slektning eller familiekos. Det blir en bra dag.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

I dag er du ute i siste liten med alt du planlegger å gjøre. Dersom du skal kjøpe en gave, bake en kake eller ringe noen gjør det alt for sent og resultatet blir lidende. Du er vanligvis betydelig mer organisert, men akkurat nå er du mer forvirret enn strukturert.

Vekten 23 / 9-22 / 10

På søndag vil du bare tilbringe tid med familien. Det blir en fin dag med fokus på de menneskene som du bryr deg aller mest om i hele verden. På ettermiddagen kan noen nyheter ta deg litt på senga. Dette er ikke noe du forventer å høre, snarere tvert imot.

Skorpionen 23 / 10-21-11

Dagen handler om å være motivert og om å holde tempo oppe. Enten du jobber, vier dagen til en hobby eller trener, er det en sterk drivkraft i deg til å prestere. Dagen handler også om å jobbe med den dårlige samvittigheten fordi du har glemt en person som burde feires.

Skytten 22 / 11-21 / 12

Du blir litt irritert på noen mennesker fordi de krangler over ting dere allerede har bestemt dere for å gjøre sammen. Du har gledet deg til denne dagen og har ingen forståelse for at vennen din avlyser i sist sekund bare fordi de har ombestemt seg.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

Du ser frem til å kose deg med familien din denne dagen. Humøret ditt er bedre og du føler hvordan energien sakte, men sikkert kommer tilbake. Du kan prøve å trene eller utfordre deg selv fysisk selv om du tar det ganske rolig.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

I dag vil du overraske en du er glad i fordi du vet at det er det siste de forventer. Du har en tendens til å være ganske dårlig på overraskelser, mest fordi du glemmer ting som ikke er så betydningsfulle for deg. Vannmannen kommer aldri til å bli en romantiker.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

I løpet av denne dagen har du mye å gjøre. Det handler ikke bare om morsomme aktiviteter, men også om

ting du må gjøre. Det blir en variert og ganske intens søndag som byr på litt gullkorn.

Powered by Labrador CMS