Dagens Horoskop: Søndag 28. november

Slik blir din søndag.

Publisert

Væren 21 / 3-19 / 4

Søndagen handler om familien, pepperkaker og hjemmekos. Det blir en dag i julens ånd. Det kan også bety julebakst, julepynt og julemusikk. Væren blir med så lenge det ikke er for mange tradisjoner på en gang.

Tyren 20 / 4-20 / 5

Første advent byr på kaffe og familiekos. Det blir en hektisk dag, men du vil virkelig nyte den. Benytt denne dagen til å gjøre noen kjøp som kan ha noe med julen å gjøre. Du liker å være et skritt foran slik at du slipper stress i desember.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Det er ingen marginer akkurat nå, og det vil du merke i dag. Du lover deg selv å planlegge bedre neste gang, men akkurat nå må du bare håndtere situasjonen som den er. På ettermiddagen kan

du prøve å ta igjen en og annen pepperkake og gjerne litt gløgg.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

Du føler deg rastløs i dag og det er hovedsakelig fordi du har dårlig samvittighet. Hvis du hadde uttrykt deg annerledes eller vært mer bestemt i dine meninger, ville du ikke vært i den situasjonen du er i i dag. Ettermiddagen byr på en utflukt av noe slag.

Løven 23 / 7-22 / 8

Du tar sjansen denne søndagen. For deg er det viktig å kunne ta risiko. Løven lever alltid på kanten og det er nettopp denne oppførselen som gir deg din karisma. Det er få mennesker som har så mye mot som du har. Kvelden byr på varme og nærhet.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

Du ser ut til å være vanvittig forelsket, men du gjør også ditt beste for å skjule det. Det virker som om du er i en situasjon du ikke helt vet hvordan du skal håndtere. Jomfruen er god på mange ting, men å håndtere sterke følelser er ikke en av dem.

Vekten 23 / 9-22 / 10

Du er litt sarkastisk i dag, noe som er uvanlig for deg. Det handler dels om at du er veldig irritert på en person fordi vedkommende er så selvopptatt, og dels at du for tiden er inne i en periode hvor du er delvis påvirket av Skorpionen.

Skorpionen 23 / 10-21-11

Det er en barnslig glede over deg i dag. Du er glad for å være utendørs denne søndagen. Enten du dedikerer den til skog og natur, eller rusler gjennom et julemarked og nipper til gløgg, blir det en dag som gir deg positiv energi.

Skytten 22 / 11-21 / 12

Du har en evne til å si hva du tenker uten filter akkurat nå, og det kan såre andres følelser. Det ville vært bedre om du tenkte før du åpnet munnen, men månens posisjon gjør deg enda mer impulsiv enn vanlig. Ettermiddagen handler om familien.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

Denne dagen blir skikkelig bra selv om den blir lang og til dels tøff. Du er lykkeligere enn du har vært på lenge, og du tillater deg selv å gå helt opp i den følelsen uten å tenke så mye på det. Kvelden blir koselig og byr på mye sladder.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

Akkurat nå har du ikke så mye å gjøre i helgene og det kan gjøre deg urolig. Du liker vanligvis å drikke kaffe med en venn eller bruke dagen på en hobby. For deg er det viktigste at du kommer deg ut og gjør ting. Kvelden handler om et familiemedlem som gjorde deg ekstra stolt denne helgen.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Du er sint og det vises. Vennen din har gjort eller sagt noe du ikke liker, og istedenfor for å være oppriktig med følelsene dine, lukker du dem inn og surner i stedet. En bedre kommunikasjon mellom dere ville forenkle mange ting.

Powered by Labrador CMS