Dagens horoskop: Søndag 27. februar

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

Søndagen handler om å ta både små og store valg. Det er ting som kan påvirke fremtiden, men de fleste handler om å endre nåtiden. Det blir en interessant dag hvor du får mye å tenke på. Kvelden blir aktiv.

Tyren 20 / 4-20 / 5

Er det fint vær er du gjerne ute i dag. Du samler energi fra solen og nyter livet. Har du mulighet, er du mer aktiv enn du vanligvis er. Det kan være en lang tur eller et besøk på treningssenteret. På kvelden er du ordentlig trøtt og koser deg hjemme.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Det er noen spørsmål du vil få svar på. Det handler hovedsakelig om en rekke misforståelser mellom deg og en venn. Akkurat nå ser dere ikke ut til at å snakke samme språk engang. Dere såret hverandre uten å mene det, og det er på tide å rense luften.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

I dag er det mye sladder og du er en av personene som er i fokus for sladderen. I det siste har du tatt noen kontroversielle avgjørelser, og det har gjort mange mennesker rundt deg opprørt. Du velger å stole på magefølelsen din, selv om den tar deg bort fra de vanlige normene.

Løven 23 / 7-22 / 8

Du er litt bekymret for inntekten din. Akkurat nå tjener du egentlig ikke så mye som du trenger for å oppfylle noen drømmer du har. Du planlegger enten å videreutdanne deg eller ta en tøff lønnsforhandling for å kunne øke inntekten. Denne dagen handler om å sette opp en strategi.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

Denne dagen handler om å være ute, nyte livet og samle krefter for uken som kommer. Du vet at det blir noen krevende oppgaver neste uke, og da gjelder det å ha hodet med seg. En kollega vil kontakte deg for å spørre om noe ganske privat.

Vekten 23 / 9-22 / 10

Denne dagen handler om å kunne si nei når du føler at du blir feilbehandlet. Det er en bekjent som har en tendens til å ta alt for mye plass og ikke slipper inn andre. Du er lei av deres diktatoriske væremåte og i dag sier du høyt.

Skorpionen 23 / 10-21-11

På søndag prøver du å være så aktiv du kan, mest for å fjerne all angsten du føler på. Når du ikke kan gjøre noe med situasjonen du er i, blir du lett frustrert og da har humøret ditt en tendens til å synke betydelig. Du vil ikke være gretten, så du presser på all grublingen side.

Skytten 22 / 11-21 / 12

I dag legger du en plan for våren. Det er ikke helt lett fordi det er mye hvis og men å ta hensyn til. Det du gjør er en grov skisse av hvordan du vil at våren skal utvikle seg, og fordi du er fornuftig, legger du både en og to backup-planer.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

Du har en spennende, utfordrende og morsom søndag å se frem til. Selv om du presser deg selv til ditt ytterste, vil du fortsatt gi litt mer. Det er som om behovet ditt for å vise seg er sterkere enn den fysiske utmattelsen. Du imponerer mer enn én person denne dagen.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

Det blir en fin dag hvor du er mye ute. Enten du tilbringer dagen med partneren din eller bruker tid på en hobby, blir det en dag hvor du samler energi. Kvelden handler om sladder fra ting som skjedde i helgen, men som du selv ikke var med på.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Du protesterer mot en ung slektning som har det alt for travelt med å bli voksen. Du vil at vedkommende skal leve litt før voksenlivet starter for alvor, men denne personen er klar for lån, nedbetalinger og familie. Hele deres holdning provoserer deg.

Powered by Labrador CMS