Dagens horoskop: Søndag 25. september

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du tar det med ro i dag. Du trenger virkelig en dag som er på grensen til kjedelig for å komme deg etter en intens uke. Unn deg selv å være lat og ikke gjøre noe i det hele tatt. Kvelden byr på en omveltende samtale med en slektning.

Tyren 20/4-20/5

I dag har du tid til å pusle med ting og det liker du. Det blir en rolig dag selv om du sørger for å ha ting å gjøre. I løpet av dagen prøver du å kommunisere med en person som har trukket seg unna deg. Denne personen kan være ganske vanskelig, men du klarer likevel å få hen til å åpne seg.

Tvillingene 21/5-6/20

Det er en grunn til at du reagerer så sterkt som du gjør på en lukt eller et visuelt inntrykk. Det handler om et glemt minne fra barndommen din som plutselig dukker opp, uten at du klarer å plassere det helt. Det er en spesiell opplevelse.

Krepsen 21/6-22/7

Det er forskjellige måter å håndtere utfordringene du møter og velger, og uten dårlig samvittighet velger du den enkleste utveien. Det blir en annerledes og tidvis krevende, men likevel morsom dag. En venn fra barndommen din ringer plutselig.

Løven 23/7-22/8

Du trekker deg unna visse mennesker som du opplever at blir litt vel familiære i dag. Selv om du fremstår som omgjengelig og åpen, har du en ganske stor personlig sfære der ingen fremmede får trenge seg inn. Kvelden handler om fysisk aktivitet og om å prestere.

Jomfruen 23/8-9/22

Du setter deg selv i en litt vanskelig posisjon i dag, og det kompliserer ting for deg. Det handler om at du har antydet at du vet mer enn du gjør og nå prøver vennen din å presse deg for informasjon. Når du er ærlig og sier at du ikke vet, tror vennen din at du prøver å lure dem.

Vekten 23/9-22/10

Du kan være kunstnerisk og uttrykksfull, men Vekten er ikke særlig praktisk, spesielt når det gjelder informasjon knyttet til en bruksanvisning. Som mange mennesker du nesten er analfabeter når du må følge nummererte trinn uttrykt i bildeform.

Skorpionen 23/10-21/11

I dag viser du en ny stahet du ikke hadde før. Det betyr at du holder ut lenge etter at alle andre har gitt opp når det kommer til en bestemt oppgave. Det er vanskelig å si om utholdenheten din vil lønne seg, men det vil uansett være en ny opplevelse for alle involverte.

Skytten 22/11-21/12

Du misliker en person som du av en eller annen grunn må være høflig og innbydende mot. Ideelt sett vil du kutte alle bånd til vedkommende, men av forskjellige grunner, kan du ikke det. Kvelden byr på en rekke aktiviteter.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag får du muligheten til å gjøre ting i et rolig tempo og du får også muligheten til å vise litt fantasi og kreativitet. Det blir en god og utviklende dag og en rolig og koselig kveld. En venn fra fortiden søker kontakt med deg og det overrasker deg litt.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er på grensen til å droppe ut av et prosjekt du ikke klarer å få til å fungere uansett hvor hardt du prøver. Du tuller og fikser, men ingen av dine originale ideer ser ut til å fungere på dette problemet. Kanskje det er på tide å be om hjelp utenfra. Du takler det ikke alt på egenhånd.

Fiskene 19/2-20/3

I dag er du ute så mye du kan. Hvis været er fint, kan det være omtrent fra du våkner, til rett før du legger deg. Du ser ut til å ha funnet en ny lidenskap i livet og den lidenskapen er utendørs. I dag får du også høre noen skumle nyheter fra en venn.

Powered by Labrador CMS