Dagens Horoskop: Søndag 21. november

Slik blir din søndag.

Publisert

Væren 21 / 3-19 / 4

Du har mye å si denne søndagen og du synes det er hyggelig at folk hører på deg. I løpet av denne dagen tar du fatt på et prosjekt som du har utsatt en god stund. Kvelden handler om beslutninger som gjelder fremtiden.

Tyren 20 / 4-20 / 5

Søndagen blir en god dag hvor det meste går på skinner. Du har ikke mye å gjøre, så du tar én ting om gangen og sørger for at du gjør det bra. Denne dagen handler om en feiring av noe slag. Det blir en koselig ettermiddag og en fin kveld.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Det blir ikke noe løfte i dag, selv om du fisker etter det. Det handler om at vennen din ikke er villig til å love noe vedkommende ikke er sikker på om er mulig å holde. Dette kan skape en anspent spenning mellom dere. Det er viktig at dere fortsetter å kommunisere tydelig.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

Du har så vanskelig for å akseptere en person du er overfladisk kjent med, og som er i periferien av din omgangskrets. Du prøver å tenke at alle mennesker er forskjellige, men det er noe med denne personen som rett og slett går deg på nervene. I dag møter du på denne personen.

Løven 23 / 7-22 / 8

Du er motvillig til å tilbringe tid med en slektning akkurat nå fordi vedkommende er så negativ til alt. Du har ved flere anledninger forsøkt å påpeke denne dårlige holdningem, men du får ikke gehør. Kvelden handler om å møte en venn, og høre på denne personens bekymringer.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

Du må trekke deg fra en viktig aktivitet denne søndagen. Du føler deg ikke i form, og trenger å være hjemme og hvile, noe som gjør at du misser noe du gjerne skulle vært en del av. Det er trist å gå glipp av morsomme aktiviteter, men det er viktigere å ta vare på seg selv.

Vekten 23 / 9-22 / 10

Dagen handler om å ta ansvar og om å se muligheter der de finnes. I dag får du en unik sjanse til å vise frem et av dine mange talenter, så sørg for å benytte deg av denne muligheten. Kvelden blir overraskende og omveltende.

Skorpionen 23 / 10-21-11

På søndag prøver du å ta igjen et hjemmeprosjekt som har ligget og skapt rot alt for lenge. Takket være tålmodighet og utholdenhet lykkes du endelig med å fullføre dette prosjektet, og du vil være fornøyd med innsatsen din.

Skytten 22 / 11-21 / 12

Du ser at du har altfor mye planlagt, men istedenfor å aktivt kansellere ting, bare dropper du å ta kontakt med visse personer. Du tenker at hvis de virkelig vil bli møtes, så tar de initiativet.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

Du har en nyvunnet interesse for en hobby eller fritidsaktivitet som du har drevet med lenge. En ny glød har kommet inn i stjernetegnet ditt som får deg til å tro at dette er det morsomste du kan gjøre akkurat nå. I dag er du engasjert i denne aktiviteten. Om kvelden skriver du litt med et nytt bekjentskap eller en flørt.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

Søndagen handler om en hobby, men også om å ta vare på en person som trenger dine råd og stresser gjennom en aktivitet som har med jobb å gjøre. Ettermiddagen ser ut til å handle om familien og om å tilbringe tid sammen.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

I dag vil du være mye ute. Det blir en koselig dag med fokus på god mat og hygge. Du anstrenger deg ikke, men du fokuserer heller på å nyte livet og menneskene rundt deg.

Powered by Labrador CMS