Dagens Horoskop: Søndag 2. januar

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

På søndagen tar du flere gode initiativ og det føles som om du endelig får den starten på året du hadde ønsket deg. Du setter ganske enkelt en strek over 1. januar. I løpet av dagen møter du en person som gjør sterkt inntrykk på deg.

Tyren 20/4-20/5

Du har ingenting imot å hjelpe en venn som er i trøbbel i dag. Selv om det tar mye av din tid, er det det verdt det bare for å se hvor glad denne personen blir. Kvelden handler om å nyte siste rest av ferien og kose seg med en film.

nyt film.

Tvillingene 21/5-20/6

Du har vanskelig for å ta tilbake noe som glapp ut av deg i ved en slump. Noen ganger blir du irritert på deg selv for at du må alltid være så rask med et svar. Noen tanker er bedre å holde for seg selv. Kvelden blir interessant på mer enn én måte.

Krepsen 21/6-22/7

Du trekker deg litt fordi du føler tvil over en person som er veldig selvsikker. Som oftest syntes du dette er sjarmerende, men i dag blir det for mye. Vennen din merker at du nøler og blir såret av din oppførsel.

Løven 23/7-22/8

Det blir litt dårlig stemning når du freser til en person som egentlig ikke har gjort deg noe. Vedkommende syntes at du oppfører deg dårlig, mens du syntes at denne personen er ufølsom. Kanskje dere burde snakke om hvordan dere vurderer en situasjon.

Jomfruen 23/8-22/9

Du er viklet inn i usannheter i dag, og det var ikke slik du ville starte det nye året. Du har alltid vært en person som velger ærlighet fremfor alt, så derfor føles det ikke bra når noen tar deg i en løgn. Kvelden blir rolig, men veldig koselig.

Vekten 23/9-22/10

Dagen handler om kontraster, både når det kommer til varmt og kaldt, og når det kommer til sinne og glede. Godta følelsene dine, og ta imot alt denne dagen har å by på. Det er mye med denne søndagen som er verdt å oppleve.

Skorpionen 23/10-21-11

Du vil ikke skryte, men du har vanskelig for å slutte å være stolt av et barn, en slektning eller en venn som presterer på toppnivå. Egentlig handler det mest om at du vil at denne personen skal få oppmerksomheten som de fortjener.

Skytten 22/11-21/12

Noen ganger glemmer du hva du gjør, og i dag er en slik dag. Du begynner på ulike prosjekter, men finner på noe morsommere å gjøre, og de blir liggende. Dette er en indikasjon på rastløsheten som du ofte føler på denne tiden av året. Du kan ikke finne fred med noe som helst.

Steinbukken 22/12-19/1

På søndagen går du inn i et nytt år med nye forventninger, og mange krav til deg selv. Du har problemer som du ønsker å løse, ting du ønsker å bevise, men fremfor alt er det mange ting du vil oppleve i år. I dag begynner du å planlegge for de fleste av disse målene.

Vannmannen 20/1-18/2

På søndagen benytter du anledningen til å fikse noen småting hjemme. Det blir en dag der tiden flyr avsted. Dersom du har du mulighet, benytter du også anledningen til å møte en venn og gå en tur eller ta en kaffe. Du har et behov for å komme deg ut og bevege seg.

Fiskene 19/2-20/3

Det er noen ting du tenker på i dag, og de fleste av dem handler om jobb. Selv om du har bestemt deg for å legge jobb til side når du har fri, så kan du ikke kan la være å gruble. Kanskje det er like greit å se bort fra den regelen i dag, og tillate deg selv å ta tak i de tingene som gnager på samvittigheten.

Powered by Labrador CMS