Dagens horoskop: Søndag 18. september

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Denne dagen vil du gjerne tilbringe utendørs eller i det minste vil du være aktiv. Det er en rastløshet i horoskopet ditt som gjør at du ikke klarer å sette deg ned og bare slappe av. Kvelden handler om å vise hva du føler.

Tyren 20/4-20/5

Etter gårsdagens spenning er du ganske sliten. Legg til dårlig søvn og en tidlig morgen, så er det en risiko for at du ikke får til alt du har planlagt. Hvis du er heldig, kan du hvile noen timer på dagen og restituere deg litt. Det blir en tidlig kveld.

Tvillingene 21/5-6/20

Ikke glem å lytte til folk med mer erfaring enn deg. Ved å åpne deg for muligheten for at du kan ta feil, forenkler du prosessen, og gjør om – og gjør rett. Kvelden blir morsom, men litt annerledes. Du får lære nye ting.

Krepsen 21/6-22/7

Denne dagen dreier seg om varme følelser, drama, kjærlighet og sjalusi. Du har lett for å mistro partneren din, i hvert fall når du føler at du er den som engasjerer deg mest i forholdet ditt. Din sjalusi kan forårsake problemer mellom dere.

Løven 23/7-22/8

I dag slipper du deg skikkelig løs. Du trenger en dag hvor du kan føle deg fri og lykkelig. Det blir en dag som går i de kreative elementenes tegn og du lar ditt kunstneriske sinn ta plass. Kvelden handler om å være ydmyk og stolt samtidig.

Jomfruen 23/8-9/22

I løpet av søndagen blander du jobb og nytelse til en herlig kompott. Det blir en god dag som byr på både alvor og latter. Du har en evne til å lette på atmosfæren med din tørre humor og din fantastiske varme. Om kvelden kommer en overraskende sms.

Vekten 23/9-22/10

Du impulshandler om du har mulighet i dag. Du kan ikke stoppe deg selv fra å kjøpe ting du ønsker, men egentlig ikke trenger. Den beste måten å overvinne denne oppførselen er å bare unngå miljøer der du kan bli fristet.

Skorpionen 23/10-21/11

Dagen handler om å være oppmerksom og tørre å ta for seg i ulike situasjoner. Det blir en god dag, men litt for sent på kvelden. Det har du fortsatt ikke grep om søvnvanene dine siden du endret dem i sommer.

Skytten 22/11-21/12

Denne dagen handler om å krysse fingrene for en eller flere personer som deltar i en konkurranse. Det blir en god dag som byr på både morsomme overraskelser og noen skuffelser. Kvelden handler om å oppfylle et løfte du har gitt.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag er du helt utslitt etter gårsdagens følelsesmessige og fysiske utmattelse. Selv om du er fornøyd, glad og stolt av deg selv, har du samtidig behov for å hvile og ta det med ro. Unn deg selv en siesta hvis du har mulighet.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er trøtt, men glad i dag. Denne helgen har bydd på alt du kan ønske deg, fra nervepirrende spenning, til latter og lykke. Det ble også en helg hvor du møtte mange nære og kjære venner. Kvelden blir senere enn du ønsker.

Fiskene 19/2-20/3

Du trekker deg ikke ut i dag, selv om du kunne gjort det ganske enkelt. Du vil stå på ditt ord selv om det vil være litt av et offer fra din side. Kvelden handler om å endre vaner og planlegge for høsten. Du vil ha mer struktur i hverdagen din.

Powered by Labrador CMS