Dagens horoskop: Søndag 17. juli

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

Det blir som det blir i dag. La dagen tale til deg og gjør det du føler for. Væren er en fri sjel som også trenger dager som er som et tomt kanvas. Hver dag blir så preget av rutine at du bør unne deg noen ledige dager i helgen for å ha det bra.

Tyren 20 / 4-20 / 5

I dag vil du ingenting. Hvis du kan, blir du i sengen hele dagen, men mest sannsynlig holder du deg i nærområdet. For å få opp energien er det lurt å tvinge seg selv til å bevege seg, enten gjennom å gå en tur eller trene.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Du er ute så mye du kan denne søndagen. Hvis du får velge selv, bruker du dagen på eventyr og til å oppdage nye områder. Det blir en fantastisk, morsom og berikende dag som avsluttes med en kulturell opplevelse.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

Du kontakter en person som har vært veldig opptatt den siste tiden. Du føler på et behov for å møtes og prate. Hver gang dere møtes, er det som om en puslespillbrikke i livet ditt faller på plass. Denne personen gjør deg hel i hjertet.

Løven 23 / 7-22 / 8

Det er ingenting du kan si eller gjøre for å endre situasjonen du befinner deg i. Bare aksepter at du har tatt feil, og at du bør trekke en strek over det som skjedde og se fremover. Kvelden handler om sladder.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

Det blir en litt morsom og annerledes søndag hvor personer du vanligvis ikke møter, plutselig havner i sentrum av fokuset ditt. La deg rive med av dagens hendelser uten å stille så mange spørsmål. Nyt nåtiden og menneskene rundt deg.

Vekten 23 / 9-22 / 10

Det blir en ganske rolig søndag hvor du ikke gjør så mye. Det meste handler om et valg og for deg kan det ta lang tid å bestemme deg, spesielt i et komplisert problem som dette. Du ønsker å tenke gjennom hvert alternativ ordentlig.

Skorpionen 23 / 10-21 / 11

I dag lar du kreativiteten flyte fritt. Ved å gi slipp på denne måten ser du verden litt annerledes. Du blir gladere og mindre kritisk til alt rundt deg når du bruker din kunstneriske side. Kvelden handler om en unik matopplevelse.

Skytten 22 / 11-21 / 12

Det er ingen logikk i det som skjer i dag, så ikke prøv å finne svar når det ikke er noen. For å overleve og komme helskinnet gjennom denne søndagen, bør du være fleksibel, lydhør og positiv. Bruk sjarmen din når ting floker seg sammen.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

Søndagen blir en stressende dag hvor du føler press fordi du ikke har tid til alt du vil gjøre. Du prøver å fokusere, men noen stjeler oppmerksomheten din hele tiden og det gjør det vanskelig å konsentrere seg. Kvelden handler om fysisk aktivitet.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

Du kan bli irritert på en person som du synes tar for mye plass nå. Du har prøvd å foreslå for dem at de skal ta et skritt tilbake og la andre ta plass, men vedkommende lytter ikke. Denne personen er selvsentrert.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Dagen blir morsom, trivelig og inspirerende. Du henger med folk som betyr mye for deg og som gir deg mye positiv energi. Det er en fridag for restitusjon og nytelse. I dag unner du deg alt som er bra og alt du ønsker deg.

Powered by Labrador CMS