Dagens horoskop: Søndag 17. april

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

I dag står du overfor to gode valg, men det gjør deg frustrert at du må velge. Du er litt som kakemonsteret som vil både ha og spise kaken samtidig. Prøv heller å fokusere på det du trenger enn det du instinktivt ønsker når du tar valget ditt.

Tyren 20 / 4-20 / 5

Søndagen blir en lat affære hvor du prøver å komme deg etter den intense og sosiale dagen i går. Denne dagen er fin for å trene, begynne å etablere nye gode vaner, og ta kontakt med venner og slektninger du ikke ofte hører fra.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Du er redd du tok feil valg i dag, og du prøver å angre noe som allerede er bestemt. Din usikkerhet skaper bekymring i vennekretsen din. Det er en bekymring som sprer seg som ild i tørt gress. Det du bør gjøre er å riste av deg følelsen av at du har valgt feil og fokusere fremover i stedet.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

Denne dagen kan by på en improvisert utflukt. Du er sjelden så spontan, men følelsene dine driver deg til å gjøre noe som er et godt stykke utenfor komfortsonen din. Det handler om at du vil ikke angre bare fordi du ikke prøvde.

Løven 23 / 7-22 / 8

Dagen blir ganske livlig og du har det gøy. Dersom du har mulighet er du sammen med venner, ellers er det familien som gjelder. Du er for tiden inne i en sosial periode hvor du har det best når du omgir deg med mange mennesker. Akkurat nå er du et skikkelig flokkdyr.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

Du har mye å tenke på. Tidligere denne uken mottok du et forslag fra en leder og du ser på dette som både en mulighet og en utfordring. Hvordan du gjør dette er opp til deg og til en viss grad hvor du er i livet.

Vekten 23 / 9-22 / 10

Du har ingen problemer med å prøve nye ting så lenge det ikke er for langt utover det du er komfortabel med. Akkurat nå er du i en harmonisk fase av livet ditt, og det gjør at du nøler når det kommer aktiviteter eller grupper der du føler at harmonien din utfordres.

Skorpionen 23 / 10-21-11

Dagen handler om å være mest mulig utendørs, spesielt hvis været er bra. Akkurat nå vil du finne fred og inspirasjon utendørs. Det kan være alt fra byvandringer til turer så lenge disse utfluktene byr på mye lys og frisk luft.

Skytten 22 / 11-21 / 12

Påskedagen er veldig rolig og gir deg en verdifull mulighet til å tenke over livet. Det er sjelden så rolig rundt deg, så benytt anledningen til å utnytte din egentid godt. Kvelden handler om en konflikt som eskalerer.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

Du er litt gretten i dag, men det er fordi du trenger å være alene. De siste dagene har vært mer sosiale enn Steinbukken egentlig kan takle. Morgenen kan by på en fysisk utfordring. Ettermiddagen handler om lading for neste uke.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

I dag går du og venter på en melding av noe slag. Du har holdt hele denne prosessen hemmelig for familien fordi du ikke vil vekke følelser før du vet noe definitivt. Kvelden handler om å etablere gode ​​vaner.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Du har lovet deg selv å ikke ta opp et tema som du ender opp med å ta opp i dag. Du vet hvor følsom situasjonen er, men du kan fortsatt ikke la være at alt kommer opp når du blir irritert. Akkurat nå er humøret ditt din verste fiende.

Powered by Labrador CMS