Dagens horoskop: Søndag 15. juni

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

Du lurer på hvordan du kan rette opp i en misforståelse som skjedde i løpet av uken. Det har ført til kjølig stemning mellom deg og vennen din, men nå har du bestemt deg for å gjøre noe med situasjonen. Behandle dette problemet med stor ydmykhet og det vil gå bra.

Tyren 20 / 4-20 / 5

Søndagen handler om å ta det med ro og hente styrke. Det har vært en intens uke med mange endringer og nyheter, noe som tærer på den rutinekjære Tyren. Du har klart å akklimatisere deg godt, men det betyr ikke at det har vært mentalt enkelt. Du trenger en dag for å puste.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Dagen handler om å kunne gjøre som man vil uten at noen blander seg inn, noe som er veldig uvanlig. Det er alltid et familiemedlem eller en venn som er ivrig etter å dele sine synspunkter. Dagen blir rolig og komfortabel og fokuserer på ditt velvære.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

I dag prøver du å komme deg litt ut i frisk luft. Det kan være gjennom en spasertur, hvilken som helst sport eller bare sitte ute og lese hvis været er på din side. Klar og frisk luft gjør at du renser hodet og lader batteriene, noe du trenger for den kommende perioden.

Løven 23 / 7-22 / 8

I dag vil du henge med en person som ikke er så interessert i å møte deg. Du vil bli skuffet fordi du hadde håpet at dere kunne komme nærmere. Det er noe med denne personen som får deg til å ville bli kjent med flere sider ved dem. Dette er en reservert person, så du må ta det med små skritt.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

Dagen handler om familien og slekten. Det blir en morsom, koselig og veldig intens dag der du har fullt opp fra morgen til kveld. Det er en yngre slektning som har nyheter de vil dele og du tar imot dette med en blanding av skrekk og glede.

Vekten 23 / 9-22 / 10

Det er forskjellige måter å nærme seg en person som har vært litt tafatt i det siste. Hvis du tar det med ro og ikke stresser, er det mer sannsynlig at vedkommende er mottakelig for dine forsøk på kontakt, enn om du er alt for pågående. Kvelden handler om penger og om å opprette en sparekonto.

Skorpionen 23 / 10-21-11

Du synes det er kjipt når du ikke får det som du vil, men samtidig aksepterer du at ting endrer seg og at man noen ganger må tape litt nå for å kunne vinne mer senere. Tenk over om denne seieren er så viktig, når alt kommer til alt, er det ikke sluttmålet som virkelig teller?

Skytten 22 / 11-21 / 12

Du er i bedre humør i dag takket være det faktum at en eller annen aggressiv påvirkning er på vei ut av horoskopet ditt. Det du trenger er litt fred og ro hvor du kan finne tilbake til ditt vanlige glitrende jeg. En venn har et forslag som vil være vanskelig å motstå.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

Dette er den siste dagen i en fantastisk uke og det vil være noe litt vemodig over det. Selv om du trives

i det store og det hele, vet du også at hele denne vakre og avslappende perioden snart er over. Du er på vei inn i en fartsfylt periode både når det kommer til jobb og fritid.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

Det blir en god og rolig søndag som sørger for restitusjon. Dersom du har mulighet, bruker du gjerne dagen til trening. Du føler deg bedre av å bevege deg. Kvelden handler om å ta nye tak og om å planlegge sommeren. Det er mange forskjellige viljer som skal forenes.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Du liker å reise og oppleve nye ting, men for å gjøre det må du spare litt penger. Det du drømmer om er en ganske dyr reise over lang tid og da er det viktig å planlegge. I dag får du muligheten til å starte et godt grunnlag å ta utgangspunkt i.

Powered by Labrador CMS