Dagens Horoskop: Søndag 11. Juli

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Av og til, når du selv vil, så kan du lykkes med det meste og idag er en sånn dag hvor alt stemmer. Du har forutsetningene for å slå de personlige ambisjonene dine. Kvelden handler om å nyte og å skjemme seg bort litt ekstra.

Tyren 20/4-20/5

Det er ingenting annet å gjøre enn å bare ta det med ro og samle krefter til den kommende uken. Du vet at starten på uken kommer til å bli litt tung, derfor forbereder du deg mentalt. Ellers er det en energigivende og fin søndag.

Tvillingene 21/5-20/6

Det er en del ting du kan påvirke og andre ting du ikke kan gjøre noe med. Bestem deg for å ikke bruke energi eller la deg irritere over de tingene du ikke kan påvirke, så kommer denne dagen til å bli mye lettere. En jobbflørt vokser.

Krepsen 21/6-22/7

Du tenker og mener en hel del akkurat nå, men du sier det ikke som det er. Det handler først og fremst om at du ikke vet helt hvordan du skal formidle følelsene dine. Du liker vanligvis å være åpen om hvordan du har det, men akkurat nå orker du ikke ha slike dype samtaler.

Løven 23/7-22/8

Dagen handler om å prøve litt mer enn ellers. Av og til gir du opp litt for fort og det er tilfellet idag. Du vil virkelig vise hva du er god for, men viljen forsvinner når du møter på et hinder. Kvelden handler om ulike løfter.

Jomfruen 23/8-22/9

Du føler deg litt usikker på en venn og hva de egentlig vil. Denne personen er ekstremt utydelig i måten de uttrykker seg på, og du vil ikke såre dem ved å spørre igjen og igjen. I visse tilfeller kan det være bedre å ta det sikre for det usikre. Uklarheten deres kan ellers resultere i mer arbeid for din del.

Vekten 23/9-22/10

Dagen handler om å love ting som du senere ikke kan holde. Det største problemet ditt er at du synes det er vanskelig å si nei. Du innser ikke at konsekvensene av å si ja til ting du ikke kan gjøre er verre enn det omvendte.

Skorpionen 23/10-21/11

Det finnes flere måter å se et problem på. Den ene er at det sikkert løser seg uten for mye anstrengelse fra din side, og den andre er å faktisk ta tak i problemet før det blir større. Idag velger du den siste måten og det kommer til å lønne seg for deg. Kvelden handler om vennskap og om tillit.

Skytten 22/11-21/12

Det blir en annerledes, men bra søndag hvor du får sjansen til å gjøre nøyaktig det du har lyst til uten at noen andre legger seg i det. Nyt friheten og skjem deg selv skikkelig bort. I løpet av dagen kan du høre fra en venn du ikke møter så ofte.

Steinbukken 22/12-10/1

Dagen handler om å gjøre det som føles rett for deg og komme i gang med ting som du egentlig ikke orket å ta tak i tidligere. Det blir en bra og produktiv dag hvor du får mye ros fra vennene dine. Kvelden handler om å bare kose seg og ta det med ro.

Vannmannen 21/1-18/2

Du er lei av at visse personer har en skikkelig dårlig holdning. Du ville satt pris på om personen anstrengte seg selv litt mer. Du har prøvd å ta opp emnet, men det har vist seg å være ganske følsomt.

Fiskene 19/2-20/3

Dagen handler om friluftsliv og om å bare nyte livet. Du er gjerne sammen med personer som setter pris på eventyr utendørs like mye som du selv gjør. Det blir en herlig og berikende søndag som gir deg masse positiv energi.

Powered by Labrador CMS