Dagens Horoskop: Søndag 10. Oktober

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Søndagen blir en spesiell dag på flere måter. Du nyter å ha fri og å ta dagen som den kommer, samtidig som du er aktiv siden du liker å bruke tiden godt selv når du har fri. Kvelden handler om et sensitivt spørsmål.

Tyren 20/4-20/5

Søndagen får en litt treg start, men når du først er i gang går det meste smidig. Det finnes en vilje til forandring i tegnet ditt akkurat nå, og du begynner sakte men sikkert å innse hvordan du skal oppnå denne forandringen.

Tvillingene 21/5-20/6

Du lider grunnet visse små konflikter rundt deg. Du har vanskelig for å si hva du mener ettersom stemningen er så ladet, og du må prøve å finne riktig balanse for alle involvert. Kvelden blir overraskende hyggelig og byr på gode råd og vennskap.

Krepsen 21/6-22/7

I løpet av søndagen prøver du å gjøre opp for mangelen på søvn fra resten av uken. Dessverre er det vanskelig å ta igjen det som har uteblitt. Det vil være bedre å tenke litt over hvordan du kan endre på rutinene dine slik at de fungerer bedre for deg i hverdagen.

Løven 23/7-22/8

Gjennom denne søndagen prøver du å handle klokt og gjennomtenkt, noe som kan virke enklere enn det egentlig er. Problemet ditt er at du ofte lar deg styre av følelsene dine og da blir det verken klokt eller kontrollert. I dag viser du nok en gang tegn til impulsiviteten din.

Jomfruen 23/8-22/9

Du er en praktisk anlagt person som liker å jobbe med hendene. Du trives best når du får sjansen til å kombinere de strategiske ferdighetene dine med kreativiteten din, og den muligheten får du i dag. Kvelden handler om å lade opp energi og varme.

Vekten 23/9-22/10

Du skjemmer deg selv bort i dag ved å by på hyggelige aktiviteter eller et kjøp av noe du har hatt lyst på lenge. For din del handler dagen om egenverd og om å belønne innsatsen du la inn tidligere i uken.

Skorpionen 23/10-21/11

Du prøver å ta vare på de lyse timene gjennom dagen ved å være utendørs så mye som mulig denne søndagen. Mørket er skorpionens verste fiende ettersom det gjøre deg trøtt og uengasjert. I løpet av ettermiddagen tar du kontakt med en slektning som du ikke ser ofte nok.

Skytten 22/11-21/12

I dag tar du det som for deg er en usedvanlig moden avgjørelse. Det handler om å gi slipp på noe for å gjøre en annen person glad. Det er sjelden du trenger å ofre deg på denne måten, men du innser at det føles godt når du ser gleden i øynene til vennen din.

Steinbukken 22/12-19/1

Søndagen handler om å fokusere, fokusere på nytt og om å bruke energien og styrken din på rett måte. Det blir en tidvis arbeidssom dag, men den gir også en verdifull tankevekker når det kommer til fremtiden. Du oppsummerer dagen når kvelden melder seg og er ganske fornøyd med egen dagsform.

Vannmannen 20/1-18/2

Denne dagen handler om god mat, om å hente noe som har vært lånt bort og om å tilbringe tid med en slektning. Det blir en fin dag og en koselig kveld hvor nyhetene til et ungt familiemedlem overrasker deg.

Fiskene 19/2-20/3

Du irriterer deg over en person som ikke vil gi slipp på deg. Du vet at de bare bryr seg om deg, men samtidig får oppførselen deres det til å virke som om du er svak, noe du virkelig ikke liker. Det er bare å akseptere at visse personer ikke kan eller vil slutte å legge seg opp i livet ditt.

Powered by Labrador CMS