Dagens horoskop: Onsdag 9. mars

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

Dagen blir vellykket, men intens. Det du må huske på er å ikke miste den grunnleggende ideen din i den overfloden av gode ideer som dukker opp i dag. Du må ha en rød tråd for å skape en kontekst. Kvelden handler om å delta i, eller se en konkurranse av noe slag.

Tyren 20 / 4-20 / 5

Du ser frem til å diskutere med en slektning denne dagen. Det er så mye som må sies, samtidig som du ønsker å vise din gode vilje ved å gå på akkord med saker som ligger ditt hjerte nært. Det blir en dag som byr på både tilbakeholdenhet og åpenhet i en herlig blanding.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Dagen handler om å få ting gjort og at det skal gå fort. Det er stor risiko for at du slurver med detaljene for å kunne levere en større mengde resultater. Det er en risiko for at sjefen din blir skuffet over kvaliteten på arbeidet ditt og får deg til å gjøre om visse ting.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

Du er en person som vil så mye at ingenting fornuftig blir gjort. Det er så mange tanker og ideer i deg, men problemet er å forankre dem i virkeligheten. En kollega hjelper deg med å sortere dine ideer for å få mest mulig ut av kapasiteten din.

Løven 23 / 7-22 / 8

Du blir stimulert til å ta egne initiativ i dag og det er både litt skummelt, men også oppmuntrende å se hvor mye tillit sjefene dine har til deg. Dagen handler også om økonomiske beslutninger og det å lage en spareplan for fremtiden.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

Du blir skuffet og sint på en person du merker har gått bak ryggen din. Du trodde dere kunne være oppriktige med hverandre, men du ser ut til å være den eneste som følte en slags tillit i forholdet deres. Her er det viktig at du lar vedkommende forstå hva du føler.

Vekten 23 / 9-22 / 10

Du er klar for en endring, men du innser raskt at den må komme med mange små trinn i stedet for med ett stort steg. Det du kan gjøre er å sette deg et langsiktig mål, og deretter mange små delmål som hjelper deg å oppfylle drømmen din.

Skorpionen 23 / 10-21-11

Du krangler med en person bare fordi du er i dårlig humør, og det resulterer i at dere begge blir irriterte og sinte. Du vet at du oppfører deg barnslig, men alt som har skjedd i verden i det siste tærer på deg og senker humøret ditt. Det du trenger er å komme deg vekk fra hverdagen i noen dager.

Skytten 22 / 11-21 / 12

Det er ikke rom for feil i dag og derfor er det bedre å jobbe sikkert, enn raskt. Skytten liker vanligvis ikke å være så detaljert som du er i dag, men du skjønner hvor mye du har å vinne på nøyaktighet, og da kan du anstrenge deg litt ekstra.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

Denne onsdagen får du hjelp av en pårørende til å fullføre et prosjekt som har hengt over deg en god stund. Ikke bare blir det et godt resultat, men det du leverer vil gi deg masse god ros fra sjefen din. Kvelden handler også om suksess, men på et privat plan.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

Du risikerer ingenting i dag, og det er både bra og dårlig. Ved å spille med sikre kort oppnår du det du planla uten mye innsats, men det kan også bety at du går glipp av noe som kunne betyr mye i et langsiktig perspektiv. Dagen ser også ut til å by på en eller annen form for reise.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Du sier ting du ikke har bevis for, og det kan sette deg i en litt vanskelig situasjon. Du bør gjøre litt mer research før du presenterer teoriene dine. Vis at du er kunnskapsrik og leser.

Powered by Labrador CMS