Dagens Horoskop: Onsdag 6. April

Slik blir din onsdag!

Publisert Sist oppdatert

Dagens horoskop onsdag 6 april 2022

Les også: Månedshoroskop for april

Væren 21/3-19/4

Du har funnet en rutine som passer deg bra, og mennesker du trives med. Begge disse faktorene er viktige for Væren. Du vil ikke bare ha en jobb som du synes er gøy, du vil også ha en omgangskrets som du trives med. I dag passer det bra med en spontan after work.

Tyren 20/4-20/5

Dagen i dag handler om å avslutte ting, og å begynne på nye prosjekter. Det blir en dag der forandringer dominerer. Takket være pandemien, er du mer rustet til å takle forandringer enn før. Du er mye mer balansert nå.

Tvillingene 21/5-20/6

Dagen i dag handler om å være selvsikker og å ha troen på at du kan. Du har lett for å havne i en negativ spiral, der din dårlige selvtillit drar deg ned. Husk at du har både kompetansen, viljen og muligheten til å få gjennomslag for det du vil.

Krepsen 21/6-22/7

Det finnes mye du irriterer deg over akkurat nå, men i bunn og grunn er dette en påvirkning som kommer fra Månen, så ikke la det gå utover familie og kolleger. Når du blir påvirket på denne måte, blir du fort grinete og irritert over de minste ting. Lær deg å kjenne igjen tegn, så kan du kontrollere sinnet ditt på en bedre måte.

Løven 23/7-22/8

Du har ikke noe lyst til å si ifra, selv om det er det beste du kan gjøre akkurat nå. Det finnes ikke rom for konflikt i livet ditt, så da backer du heller unna. Kvelden handler om en hobby du trives godt med.

Jomfruen 23/8-22/9

Du kan være ganske så nesevis iblant, og det er du i dag. En viss sjef har litt vanskelig for dine besserwisser-egenskaper, mens andre beundrer ditt mod og din selvsikkerhet. Ikke endre deg selv bare for at du ikke blir likt av alle, vær den du er.

Vekten 23/9-22/10

Du kan føle deg ganske så usikker iblant og da vet du ikke helt hvordan du skal oppføre deg. Et bra tips, er å ta et steg tilbake og finne ut hvordan du skal legge opp dagen din, for så å holde deg til den planen. Vekten trives ikke med for mange valg, det skaper urolighet og beslutningsvegring inni deg.

Skorpionen 23/10-21-11

Onsdagen handler om å få spikret og avtalt ulike ting, selv om ting ikke er like forankret som du kanskje kunne ønske. For deg går mye på magefølelsen, men du vet også at din intuisjon pleier å ha rett. Akkurat nå blir du påvirket av Månen og det forsterker denne intuisjonen ytterligere.

Skytten 22/11-21/12

Det finnes en humor og varme i tegnet ditt, som legger seg som et varmt teppe rundt omgivelsene dine. Hvor enn du går, sprer du glede og varme. Det er en grunn til at du ofte er den første som blir invitert til ting.

Steinbukken 22/12-19/1

Du sper glede denne onsdagen. Uten å anstrenge deg, får du folk rundt deg til å føle seg satt pris på. Ettermiddagen handler om en uro du har, men også om en god nyhet. Det kommer til å bli en veldig bra kveld.

Vannmannen 20/1-18/2

Du jobber hardt for å få viljen din når det kommer til et prosjekt du jobber med, men det er ikke like enkelt som du hadde håpet på. Det oppstår ofte en konflikt mellom deg og en viss kollega, denne personen tar seg for store friheter. I kveld kommer du til å møte en person som både inspirerer deg og som får deg til å føle deg vel.

Fiskene 19/2-20/3

Du har vanskelig for å planlegge fremtiden akkurat nå, kanskje ikke så rart med alt du har å stri med. Du trenger å finne ut av ting før du kan gå videre, og det kommer til å ta lenger tid enn forventet. Akkurat nå er tålmodighet din beste venn.

Powered by Labrador CMS