Dagens Horoskop: Onsdag 30. Juni

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Gjennom onsdagen sørger du for å forklare for en person hvorfor måten de har oppført seg på ikke er ønskelig. Dette er en person som krever at man er tydelig. Små, subtile tilbakemeldinger fungerer ikke. Kvelden handler om å tørre å være annerledes og skille seg ut.

Tyren 20/4-20/5

Onsdagen blir deilig lat. Du gjør så lite som mulig denne dagen. Mye handler om at du har behov for å hvile, men også at du fortjener å slippe noen aktiviteter for en dag. Kvelden handler om sladder og god mat.

Tvillingene 21/5-20/6

Du gjør ikke som andre sier i dag, og du er i skjul ganske stolt over den opportunistiske oppførselen. Tvillingen har noe rebelsk i sin natur, men det er sjelden du lar den siden få sjansen til å komme fram.

Krepsen 21/6-22/7

I løpet av onsdagen prøver du å snakke med en venn, bekjent eller kollega som åpenbart ikke har det bra. Du er urolig på deres vegne, samtidig som du ikke vil vise personen for mye uro i frykt for å opprøre dem. Du har en sensitiv natur som ofte reagerer sterkt på andres følelser.

Løven 23/7-22/8

Du ville kanskje ikke sagt at du er likegyldig ovenfor en viss person, men idag kommer du veldig nært den følelsen. Personen har tidligere vekt en storm av følelser hos deg, men når dere tilfeldigvis møtes nå føler du ingenting. Dette er både fint og litt skuffende på samme tid.

Jomfruen 23/8-22/9

Dagen handler om å prestere, og som vanlig vil jomfruen havne på topp. Du misliker virkelig mennesker som er late og som ikke gjør sitt beste. I dag møter du en person som tar deg fullstendig med storm. Du faller for sjarmen deres.

Vekten 23/9-22/10

Dagen handler om spørsmål og om å tørre å stille krav. Det er ikke ofte at væren er så frampå som du er i dag, men du vil veldig gjerne vise at du faktisk ikke aksepterer hvilke som helst betingelser når det kommer til forhandling. Kvelden handler om å være fokusert.

Skorpionen 23/10-21/11

Det finnes ingen som kan være like dramatisk som deg, og det beviser du når du får et utbrudd. I jobbsammenheng pleier du alltid å opptre profesjonelt, men nå har du en kollega som virkelig får fram den værste siden din.

Skytten 22/11-21/12

Dagen handler om å tre varsomt frem, noe som ikke er den sjarmerende og spontane skytten sin beste side. Du har lett for å snakke rett fra levra, noe som også er en del av sjarmen din. I dag må du prøve å legge lokk på den delen av personligheten din.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen blir interessant og informativ. Du lærer nye ting og du blir kjent med nye mennesker. Dette blir en utmerket måte å lade opp mot en utfordring som kommer på slutten av uken. Du føler at du har så mye å gi, og nå har du lært deg å benytte deg av energien på riktig måte.

Vannmannen 20/1-18/2

Det blir en rolig dag som i stor grad handler om gjenoppretting og om vennskap. I dag knytter du sterke bånd og du får mennesker rundt deg til å føle seg elsket og sett. I løpet av dagen får du informasjon om noe som kan hjelpe deg å nå et personlig mål.

Fiskene 19/2-20/3

Du er ikke så glad idag, men det skyldes først og fremst private omstendigheter. Det kan være befriende å dra på jobb og komme vekk fra visse personer en stund. Du takler denne typen splittende konflikter dårlig.

Powered by Labrador CMS