Dagens horoskop: Onsdag 29. juni

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

Det er en risiko for at du krysser grensen i dag og det er du klar over. Samtidig føler du at du bare må prøve å provosere frem en reaksjon fra vennen din. Hen er altfor nummen akkurat nå og må ristes til live.

Tyren 20 / 4-20 / 5

Onsdagen handler om å nyte nuet, og om mulig, få sove ut. Det er lenge siden du kunne sove uten vekkerklokke på en ukedag så derfor føles det ekstra luksuriøst. På dagtid skjemmer du bort deg selv. Kvelden byr på underholdning.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

I løpet av denne onsdagen kan du være litt kort i humøret. Mars plassering i forholdet til horoskopet ditt er ikke den beste, og det påvirker både energinivået og temperamentet ditt. Kvelden blir bedre enn dagen.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

Du er litt irritert på en person som ikke hører på deg. Vedkommende er alt for distrahert til å gjøre noe virkelig bra akkurat nå. Hen starter på litt andre prosjekter her og der, og ingenting blir verken godt gjort eller klart. Du må kontrollere at alt kommer i havn

Løven 23 / 7-22 / 8

Onsdagen handler om svart eller hvitt, rett eller galt, og for deg er det krystallklart, men det er ikke like tydelig for noen av kollegene dine. Du innser til din skrekk at du jobber med minst én person som har en ganske stor gråtone når det kommer til etikk.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

I dag prøver du å ta igjen så mye som mulig. Du er stresset selv om du egentlig ikke burde være det. Akkurat nå tar du på deg mer ansvar enn du trenger og det får deg til å føle deg utkjørt når kvelden kommer.

Vekten 23 / 9-22 / 10

Det er en glede og en harmoni i horoskopet ditt i dag. Du har så mye å gi og din positive mentalitet farger verden rundt deg. Kvelden blir fantastisk på sin måte. Du møter nye inspirerende mennesker.

Skorpionen 23 / 10-21 / 11

Du tenker litt på en utfordring du står overfor denne uken. Det er ikke helt åpenbart hvordan du skal håndtere det, men du vet at dersom du tar i bruk dine talenter vil det gå bra. Kvelden handler om sport eller trening.

Skytten 22 / 11-21 / 12

Det er lettere å si ja enn nei akkurat nå, men det vil resultere i at du får for mye å gjøre. Du må være realistisk og tørre å si ifra til sjefen din. I dag er en god dag for å øve på evnen til å si nei. Vær bestemt og stå opp for deg selv.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

Det er en nervøsitet i horoskopet ditt i dag, men samtidig er det også både driv, glede og en vilje til å bevise noe for deg selv. Denne dagen handler om å forberede seg for en privat utfordring. Kvelden blir koselig, men litt for sen for din smak.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

Du bekymrer deg for at du ikke vil lykkes med det du bestemte deg for i dag. Det handler om å hjelpe og støtte enkelte mennesker som møter ulike typer utfordringer. I løpet av dagen skjønner du at du faktisk gjør en veldig god jobb som bærebjelke.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Onsdagen handler om å gjøre ting mer for din egen skyld enn for andres. Det blir en givende og morsom dag hvor du lar inspirasjonen flyte fritt. I løpet av dagen får du en hyggelig skryt fra en av dine kollegaer. Kvelden handler om å ha det gøy.

Powered by Labrador CMS