Dagens horoskop: Onsdag 28. september

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det er forskjellige måter å hevde sin makt på og i dag styrker du din posisjon gjennom sjarm og humor. Du har en fantastisk evne til å vite når du skal være leder og når du skal være en av mengden, og det er det som gjør deg så unik. Kvelden blir interessant.

Tyren 20/4-20/5

Onsdagen blir en ganske bra dag takket være at du faktisk har sørger for å jobbe de siste ukene. Du har utnyttet muligheten til å være hjemme en ekstra dag og det lønner seg nå. Kvelden handler om gode økonomiske nyheter.

Tvillingene 21/5-6/20

Du blir frustrert over en person som hele tiden setter seg selv først. Å få vedkommende med i en gruppe skaper alltid problemer selv om denne personen er veldig god på det de gjør. Du prøver å ta opp problemet med en leder som mener at samarbeidsproblemene ligger hos deg.

Krepsen 21/6-22/7

Denne onsdagen håper du på svar på et spørsmål om utdanning eller nye oppgaver. Du får kanskje ikke svaret du håpet på, men når du får det og får tenkt deg om, skjønner du at det var det beste som kunne skje deg i den nåværende situasjonen.

Løven 23/7-22/8

Å være for rask kan også skape problemer da det ofte innebærer uforsiktighet med detaljene. Det du trenger å gjøre er å bremse litt for å bli mer organisert og få bedre oversikt. Dette er en leksjon som kan være smertefull for løven.

Jomfruen 23/8-9/22

Du har en evne til å irritere deg over feil folk i dag. Du tror ting er på en bestemt måte og du dømmer ut fra denne oppfatningen, ikke fra fakta. Når det så viser seg at du tar feil må du be om unnskyldning, noe du virkelig hater å gjøre.

Vekten 23/9-22/10

I dag er en god dag for superlativer. Å komplimentere og se kollegene dine er den beste måten å slukke flammene av irritasjon som eksisterer i gruppen. Din vennlighet og varme blir limet som binder dere sammen i dag. Kvelden handler om noe du har glemt.

Skorpionen 23/10-21/11

I løpet av onsdagen prøver du å finne din plass i en ny gruppe eller et miljø. Skorpionen er ikke den enkleste å akklimatisere, men du gjør ditt beste og du slår på karismaen din. Til tross for at du blir ønsket velkommen, føler du deg litt malplassert.

Skytten 22/11-21/12

I løpet av denne dagen er det lurt om du holder deg til reglene. Det høres kanskje enkelt ut, men når det kommer til Skytter, er det aldri en enkel ting å rette seg. Det går imot hele din litt opportunistiske tilnærming til det meste. I dag gjør du en ekstra innsats.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag kan du sove litt lenger enn du pleier, og det gjør godt for både kroppen og hodet. Du er mer uthvilt for utfordringene som dagen byr på. Kvelden handler om å være den som tar ansvar og den som syntes best.

Vannmannen 20/1-18/2

Du trenger en pause fra en vanvittig monoton og langvarig arbeidsoppgave. Selv om du ikke kommer deg helt unna i dag, kan du i alle fall variere med litt mer utfordrende og morsomme ting. Kvelden byr på fantastiske nyheter som er verdt å feire.

Fiskene 19/2-20/3

Mye handler om prestasjonen din i dag, enten den er liten eller stor. Du har mye å bevise, ikke minst for deg selv. Den siste tiden har selvtilliten din falt betydelig og i dag har du muligheten til å endre på det.

Powered by Labrador CMS