horoskop

Dagens horoskop: Onsdag 28. desember

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Onsdagen handler om å finne en god arbeidsrytme hvis du jobber, og ellers blir det en del utendørs aktiviteter. Du trenger å bevege deg etter helgens store matgilde. Du føler deg trøtt og litt oppblåst, noe du har tenkt å endre på til nyttårsaften.

Tyren 20/4-20/5

I dag har du mye å gjøre, men hvis du bare fokuserer på én ting om gangen kommer det til gå bra. Du stresser deg selv opp når du har mye å gjøre, men du blir bedre og bedre til å ta en mental pause og lade opp når du føler at det blir for intensivt.

Tvillingene 21/5-6/20

Du har noen mindre prosjekter du ønsker å få gjort denne onsdagen. Det er ikke så lett å prioritere, men hvis du ikke skal stresse, er det akkurat det du må begynne å gjøre. I dag får du en overraskende telefon fra en gammel venn.

Krepsen 21/6-22/7

Dagen blir bra, men litt kjedelig. Du har vanskelig for å motivere deg selv til å finne på ting, så det er en risiko for at du ender opp med å henge foran TV-en. Akkurat nå er du ganske sliten etter en intens desember og du vet at du må lade opp til det nye året.

Løven 23/7-22/8

Du synes det er vanskelig å si nei til en person du liker veldig godt. Selv om denne personen står ditt hjerte nært, kan hen også gjøre ting som gjør deg gal. Problemet er at du ikke ventilerer følelsene dine, men holder dem for deg selv.

Jomfruen 23/8-9/22

Du er ganske frekk i dag, og det er en side vennene dine ikke er vant til å se. Vanligvis er du ganske korrekt og holder deg til et kjent mønster, men nei, i dag avviker du fra den vanlige malen. I kveld handler det om å gjøre noe uventet.

Vekten 23/9-22/10

Du prøver å være hyggelig mot en person som går deg på nervene og det resulterer i at du bare blir enda mer irritert over oppførselen deres. Det er bare å innse at dere to er for forskjellige til å bli enige. Kvelden dreier seg om familien og en familiebeslutning.

Skorpionen 23/10-21/11

Du trekker deg fra en person du synes har oppført seg dårlig. Denne personen har såret deg før, men aldri på denne bevisste måten, og du finner det vanskelig å tilgi. Du kan være veldig langsint når du først blir det. Kvelden blir rimelig aktiv.

Skytten 22/11-21/12

Du savner en kollega eller venn du ikke har sett på lenge. Du har tenkt at du skal høre fra deg, men noe dukker alltid opp. I dag tar du deg sammen og sender en tekstmelding som får et raskt svar. Denne personen har tenkt på deg også.

Steinbukken 22/12-19/1

Du har en morsom og ganske stressende onsdag å se frem til. Du har planlagt flere aktiviteter, hvorav noen ikke er noe du vanligvis gjør. Du tester litt nye ting og prøver å utvide horisonten litt. Det blir en god og innholdsrik onsdag.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag har du en del ting å ta igjen, men det blir litt trangt fordi du har dobbeltbooket deg. I det siste har du vært humørsyk og tankene dine har vandret. I løpet av kvelden benytter du anledningen til å lage noe skikkelig godt for å overraske familien.

Fiskene 19/2-20/3

Det blir en god onsdag hvor du sørger for både å gjøre noe fornuftig og ta det med ro. Det beste er hvis du har mulighet til å jobbe hjemme, ellers prøver du å ikke stresse med jobb. Kvelden blir intens, men veldig hyggelig. Du møter nye mennesker.

Powered by Labrador CMS