horoskop

Dagens horoskop: Onsdag 21. desember

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du bruker onsdagen til å planlegge helgen. Selv om du er på jobb, er du ikke der i hjerte og sjel. Du leter etter julegaver på nett og tips om hvordan du best tilbereder julematen. Kvelden blir aktiv, du ser ut til å vie den til trening.

Tyren 20/4-20/5

I løpet av denne onsdagen benytter du anledningen til å ordne opp både på jobb og hjemme. Uansett om du overrasker kollegene dine med en god kaffe og litt sladder eller lager noe godt til familien din, blir dette en koselig dag som oser av en slags juleferie.

Tvillingene 5/21-6/20

Du stresser deg selv opp unødvendig i dag. Det kan handle om jobben, men det kan også være private ting. Av en eller annen grunn ser du ut til å se det verste scenarioet i hver enkelt situasjon, og det er det som bekymrer deg så mye. Prøv å være litt mer i øyeblikket.

Krepsen 21/6-22/7

Dagen handler om å ha det gøy, om kolleger og om å oppdage nye sider ved dine medarbeidere. Du skjønner hvor lite du kjenner noen mennesker, og det vekker din naturlige nysgjerrighet. Din varme og dine interessante spørsmål får folk rundt deg til å føle deg bra.

Løven 23/7-22/8

Du har aldri hatt problemer med å finne nye venner, men akkurat nå føles det litt tøft. Det kan være at du nylig har fått en lederstilling eller at du har skiftet arbeidsmiljø. Uansett hva, er det ikke like lett å få kontakt med menneskene rundt deg.

Jomfruen 23/8-9/22

I dag tar du et veldig stort skritt for deg å være. Det handler om at du går ut av din komfortsone og gjør noe du ikke pleier å gjøre. Dine kolleger ser dette forsøket ditt på å gjøre en innsats og det settes pris på. Kvelden handler om å finne siste-liten gaver.

Vekten 23/9-22/10

Du vingler mer enn vanlig og det betyr veldig veldig mye. Denne ganske dominerende siden av din personlighet forsterkes ytterligere av Månens plassering og det gjør det håpløst å bestemme seg for noe, om det er stort eller smått.

Skorpionen 23/10-21/11

I løpet av denne onsdagen prøver du å snike deg ut av jobben litt tidligere. Du har et sterkt behov for å se litt dagslys og ta en tur i frisk luft før lyset forsvinner helt. Ellers en rolig og ganske fin dag hvor du slipper å stresse.

Skytten 22/11-21/12

Du begynner på nytt og det gjør deg litt irritert. Selvfølgelig vet du at det er det eneste rette i denne situasjonen, men samtidig føles det litt kjedelig med tanke på hvor langt du allerede har kommet. Noen ganger må du ta en rasjonell og kjedelig beslutning.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen handler om å øve på ferdighetene dine og om å koble av og ta det rolig. Dagen kan også inneholde litt julehandel og håndarbeid hjemme. Det blir en fin dag og en fin kveld. I dag mottar du en tekstmelding eller en telefon fra en veldig spesiell person.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er ganske sikker på at du har rett, men du velger å tie til du er hundre prosent sikker. Du vet at det er mye å tape på ikke å være klar akkurat nå og du tar rett og slett ingen risiko. Kvelden handler om tradisjoner og hygge hjemme.

Fiskene 19/2-20/3

Dagen blir interessant og morsom. Du utvikler deg mye akkurat nå til tross for at du er i et miljø du ikke er helt komfortabel med. Det er ved å utfordre deg selv og å tørre å skille deg ut at du lykkes så godt. Kvelden handler om å være aktiv.

Powered by Labrador CMS