Dagens horoskop: Onsdag 18. mai

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

Du er en person som er veldig pragmatisk når det kommer til konflikter. Du er ikke redd for å ta tak i dem om nødvendig, men du prøver å unngå bevisst provosering. Væren er en naturlig leder og med det følger også konflikthåndtering, noe du kan bruke i dag.

Tyren 20 / 4-20 / 5

Onsdagen blir stappfull og du er ganske sliten etter en lang dag i går, men du biter tennene sammen og sørger for å være positiv. Er det noe du har lært i det siste, så er det at du kommer langt med en fleksibel

holdning, noe som kan være stressende for Tyren. Det kommer tross alt til å bli en veldig morsom dag.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Det er mye å gjøre og du har litt vanskelig for å bestemme deg for hvor du skal begynne. Tvillingene kan lett bli splittet når de er stresset, en side som merkes tydelig denne onsdagen. Kvelden handler om familien og en feiring av noe slag.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

Det er sterke følelser i horoskopet ditt akkurat nå, det er kjærlighet, usikkerhet, lidenskap, lengsel og romantikk. Du kjører en følelsesmessig berg-og-dal-bane akkurat nå, og humøret ditt svinger mye. Prøv å

skille mellom jobb og privatliv og sett opp en fasade på jobben hvis det er det som kreves.

Løven 23 / 7-22 / 8

På onsdagen prøver du å finne en måte å samarbeide med en kollega du har litt problemer med. Det er viktig å være veldig grei med denne personen og det er viktig å unngå alt som kan tolkes som løfter. Ellers en produktiv dag hvor du føler at du gjør noe nyttig.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

Det er ingen mulighet for at du kan gjøre noe fornuftig i dag. Folk river i deg fra høyre og venstre og du føler litt panikk over at det er så mye å gjøre. Det du bør huske på er at det ofte ikke blir bedre av å stresse. Ta et skritt tilbake, tenk på hva som er viktigst og skriv en liste.

Vekten 23 / 9-22 / 10

Onsdagen handler om å ha en strategi både når det gjelder jobb og privat. Du er inne i en intensiv periode hvor det er viktig å være produktiv på jobb og følge med på det sosiale. Tidligere har det vært lettere å si nei til fester og middager, men nå forventes det at du deltar hvis du kan.

Skorpionen 23 / 10-21-11

Du bruker et hemmelig triks i dag for å styre en person mot et mer fornuftig valg. Er det noe Skorpionen

er dyktig til, så er det å manipulere mennesker. Vanligvis gjør du det av hensyn snarere enn av din egen

interesse. Du skjønner at noen mennesker kan trenge et dytt i riktig retning.

Skytten 22 / 11-21 / 12

I dag vil du prøve å finne ulike alternativer for å løse et ganske vanskelig problem. Du har innsett at dette ikke er noe som krever en fleksibel tankegang og nye ideer. Hjemme kan det oppstå en konflikt mellom deg og en du er glad i i løpet av kvelden.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

Onsdagen blir litt stressende fordi du må lade opp før nye utfordringer. Du har mye å tenke på og det er viktig at du har en plan. Det ser ut til å handle om å finne en balanse mellom jobb og et privat prosjekt du holder på med nå.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

I løpet av denne dagen prøver du å være tilgjengelig for å hjelpe en venn eller slektning. Hen har kjørt seg fast og trenger konkrete råd for å komme videre. Kvelden blir interessant og informativ. Du lærer nye ting hele tiden.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Det er forskjellige måter å gjøre en ganske kjedelig oppgave på, og i dag velger du å takle det med humor og en positiv holdning. Våren er her for alvor og da har du lettere for å ta på deg ting du vanligvis gjør som kan oppleves som motvillig. Kvelden byr på ny informasjon.

Powered by Labrador CMS