Dagens horoskop: Onsdag 17. november

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

På onsdag blir du skikkelig sint. Ikke bare en overfladisk, forbigående irritasjon, men et dypt, grunnleggende sinne som er forankret i en – i dine øyne – stor urettferdighet. Væren kan virkelig ta et problem med prinsipielle spørsmål.

Tyren 20 / 4-20 / 5

På onsdag har du masse energi og du føler deg i strålende humør. Det er lenge siden du var så uthvilt og i så god form. Ikke glem å skjemme deg selv bort litt i dag, bruk gjerne tiden utendørs hvis været er på din side.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Det finnes måter å unngå å havne i trøbbel på, men du er vanligvis ikke flink til å velge riktig i disse situasjonene, snarere tvert imot. Tvillingen har en fantastisk evne til å løpe rett inn i problemer, som kan være frustrerende, men også veldig utviklende – noe denne dagen er et eksempel på.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

Du er tiltrukket av en person som ikke vil vite om deg. Du vet at vedkommende ikke bare har blitt såret av deg, men også fornærmet, og du angrer dypt på det. Samtidig har du ikke krefter til å ta tilbake feilene dine. Kanskje det er like greit å prøve å innse at de er over mellom dere to.

Løven 23 / 7-22 / 8

Det er noe rampete over deg i dag. Du kommer med dumme vitser, og du snubler når du fornærmer en sjef, men din innebygde sjarm og humor tar broddem av hele situasjonen. Kvelden handler om å se en person.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

Det blir en merkelig blanding denne dagen og det er viktig at du er på hugget hvis du skal henge med i alle svingene. Du gikk allerede glipp av en verdifull mulighet forrige uke. Ikke la den feilen

gjenta seg i dag. Hold øynene og ørene åpne.

Vekten 23 / 9-22 / 10

Du lyver vanligvis ikke, men i dag trekkes du mot en ekte usannhet og skammer deg nesten når du sier det. Det handler om at du ikke vil ha med en bestemt person på fest eller middag, og for å

unngå at vedkommende blir trist, lyver du rett og slett.

Skorpionen 23 / 10-21-11

Det er ingenting du setter pris på med denne onsdagen. Det er lenge siden du hadde en så hard og krevende dag på alle måter. Det er som om skjebnen går deg imot, både i det store og det små. Hvis ting kan gå galt, så gjør de det. Det kan være alt fra en forsinket buss til at det er tomt for det du trenger i butikken.

Skytten 22 / 11-21 / 12

Du tar deg sammen for å ta fatt på et prosjekt som du vet vil koste både krefter og energi. Dette er en oppgave du synes er kjedelig, men dessverre er det den generelle oppfatningen så du kan ikke gi denne oppgaven videre.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

Du sier nei uten å nøle i dag. Personen som ber deg om en tjeneste vil bli overrasket over ditt oppriktige, men selvsikre svar. Det er ikke uvanlig at folk sier nei til denne personen, og de vil

ikke bare bli imponert over deg, men også nysgjerrige på å bli bedre kjent med deg.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

Etter å ha vurdert alle mulighetene, skjønner du at det bare er å gi opp. Det vil ta mer tid å fortsette denne veien du har valgt enn å kaste inn håndkleet og begynne på nytt. Det viser et modent ansvar at du kan sette grenser.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Du trosser en person bare fordi du vil i dag. Det er ikke det at du har andre bevis for handlingene dine enn at du rett og slett ikke liker vedkommende. Noen ganger kan du være veldig barnslig i oppførselen din og det viser seg i dag.

Powered by Labrador CMS