Dagens horoskop: Onsdag 16. mars

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

I dag bestemmer du deg for å endre rekkefølgen på noe du vanligvis gjør. Det er gøy å tenke litt annerledes og i dette tilfellet kan en endring sørge for at du kan åpne opp og se ting fra et annet perspektiv. Kvelden handler om å aktivt søke informasjon.

Tyren 20 / 4-20 / 5

Du bekymrer deg mye for hva andre vil tenke og føle, men i dag kommer du frem til at det er ganske irrelevant om du får andres godkjennelse, så lenge du føler at du kan stå for dine egne meninger. På dagtid får du sjansen til en annerledes aktivitet.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Du tar en sjanse i dag og det er både bra og dårlig på samme tid. Bra for deg å våge å ta risiko, dårlig fordi du egentlig ikke har tenkt gjennom planen din fra A til Å. Det er litt av problemet ditt, at du ofte er litt for impulsiv.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

I dag kommer en leder med kritikk og du føler at det ligger utenfor ditt ansvar. Du prøver å påpeke det til sjefen din, men vedkommende er innstilt på at dette problemet er ditt, og at det er du som skal løse det.

Løven 23 / 7-22 / 8

I dag oppstår det en konflikt på jobben. Det handler om at dere jobber litt for tett på hverandre og at det kan skje slitasje i gruppa. Du prøver å oppmuntre til litt mer uavhengighet bare for å motvirke dette problemet.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

Dagen handler om å holde seg motivert, selv om du kanskje er litt motløs akkurat nå. Du må finne arbeidsmetoder som stimulerer deg og som får deg til å bruke mer av kreativiteten og fantasien. Tenk over at du bruker mesteparten av tiden på jobb og da må du trives.

Vekten 23 / 9-22 / 10

Dagen handler om å takle problemer som ingen andre har klart å løse. Du synes at det er gøy med utfordringer, men du har ikke store forventninger til resultatet. Til din overraskelse lykkes du faktisk med begge deler, både å finne en løsning, men også en plan for hvordan du skal gå videre nå. Du er latterlig fornøyd med deg selv.

Skorpionen 23 / 10-21-11

Dagen handler om å være systematisk, og i ditt tilfelle betyr det å ta en ting om gangen og ikke stresse. Du stresser ofte når du begynner å føle deg presset og da leverer du ikke like god kvalitet som ellers. Kvelden handler om et forslag.

Skytten 22 / 11-21 / 12

Som man reder, ligger man, er et ordtak som passer deg i dag. Du har skapt deg en floke av problemer og nå må du ta ansvar for denne floken og sørge for å løse den opp. Du er litt irritert på deg selv for å være i denne situasjonen.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

Dagen handler om å fokusere på tre ting. Det er jobb, et fritidsprosjekt og å holde litt styr på dine matvaner. I det siste har du stappet i deg ting som heller trekker ned, fremfor å heve ditt energinivå. Her er det viktig å etablere gode matvaner.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

Du blir sint på en person som ikke lytter ordentlig. Vedkommende later som de lytter, men du vet at de egentlig har koblet helt av samtalen. Dette er en stående bekymring mellom dere to. Deres forsøk på kommunikasjon ender vanligvis på denne måten.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

I dag handler dagen om å være på hugget og om å ha tid til mest mulig før det er på tide å gå hjem. Du har noen ganske store prosjekter på gang, men da gjelder det også å henge med. Nøyaktige tidsbegrensninger er noe du har vanskelig for å forholde deg til.

Powered by Labrador CMS