Dagens Horoskop: Onsdag 15. September

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert
Væren 21/3-19/4 Onsdagen blir fartsfylt når du prøver å lede en gruppe mennesker i riktig retning. Dette er en gruppe med mye sterk vilje som alle mener at de tenker rett. Her gjelder det å finne frem den diplomatiske siden din og tilsette litt av den berømte smidigheten og sjarmen din. Tyren 20/4-20/5 Du leter etter en sannhet som ikke finnes. Vær forsiktig når du leter etter fakta som støtter en teori, istedenfor å la fakta være det som former oppfatningene du har. Av og til er det vanskelig å være objektiv, men da bør du ta et steg tilbake og granske situasjonen fra avstand. Tvillingene 21/5-20/6 Du er litt usikker på hvordan du skal uttrykke takknemligheten din i dag. Egentlig vil du bare omfavne personen det gjelder, men de er ikke like varme som du er og det ville kunne blitt feiltolket. Et liten gave som en boks med sjokolade eller en bukett vil nok demonstrere takknemligheten din. Krepsen 21/6-22/7 Du forårsaker kaos rundt deg uten at du er klar over det. Du har tråkket på mange ømme følelser i det siste og river opp sår i dag når du deler tankene dine om fremtiden. Du er vanligvis mer empatisk enn det du er i dag, men månens plassering forstyrrer den emosjonelle intuisjonen din.
Løven 23/7-22/8 I løpet av onsdagen forsøker du å finne ut av hva du kan forandre på jobben din for å gjøre det litt triveligere. Løven er sosial, så kollegaene dine betyr mye når det kommer til trivselen din. Kanskje er det på tide å bli kjent med nye mennesker på jobb. Du trives ikke lenger med den nåværende gruppen din grunnet deres mangel på entusiasme.
Jomfruen 23/8-22/9 Du er i bevegelse nesten hele dagen, så når du til slutt setter deg ned føles det som om du aldri vil kunne reise deg igjen. Om du ikke trener kan dette være en måte å skaffe seg mer energi i hverdagen på. Du er nødt til å orke å ha det litt morsomt etter jobb.
Vekten 23/9-22/10

Du tar på deg mer ansvar enn du trenger denne onsdagen, og det gjør at du egentlig ikke kommer deg hjem like tidlig som du hadde tenkt. Din manglende evne til å si nei kombinert med at du gjerne vil imponere en sjef eller kollega vil fortsette å sette deg i denne type situasjoner.

Skorpionen 23/10-21/11 Det blir en interessant onsdag som skaper rom for kreativ tankegang og nye måter å takle problemer på. Du havner i et samarbeid med en person du ikke synes noe særlig om, men utover dagen innser du at du har vært fordomsfull når det gjelder denne personen.
Skytten 22/11-21/12 Det blir en fin, men intensiv onsdag hvor det viktigste er at du kan holde fokus hele veien mot mål. Du pleier å bli distrahert utover ettermiddagen og da glemmer du det som er viktig for deg. Kvelden handler om å se funksjonen i små forandringer.
Steinbukken 22/12-19/1

Livet ditt består av flere relasjoner enn tidligere. Du må utvikle de sosiale egenskapene dine og finne fram sjarmen. Steinbukken har en tørr humor og en herlig varme som imponerer en kollega. De blir helt betatt av deg. Nyt all oppmerksomheten du får akkurat nå.

Vannmannen 20/1-18/2

Dagen handler om små og store avgjørelser. Du planlegger mange fritidsaktiviteter, men du innser at det til tider vil gå ut over tiden du tilbringer med familien. Det er tøffe valg å ta. Kvelden handler om å ta tak i et prosjekt som har blitt liggende. Fiskene 19/2-20/3 Du begir deg ut i nye farvann i dag og det gjør deg usikker. Vanligvis har du ingen problemer med å omgås nye mennesker, men nå er det ikke bare menneskene som er nye, men også miljøet. Ikke overanstreng deg, la kollegaene dine komme til deg istedenfor.
Powered by Labrador CMS