Dagens horoskop: Onsdag 15. juni

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

I dag har du mye å gjøre og det er viktig å jobbe på om du skal rekke alt. Mye av denne dagen dreier seg om jobb, men det er også litt plass til å gjøre noe gøy av ulike slag. Kvelden blir annerledes.

Tyren 20 / 4-20 / 5

Det er ikke mye du ikke kan gjøre denne onsdagen. Du er effektiv som alltid før og alt du gjør går i en enorm hastighet. Denne dagen handler om å kombinere jobb og moro i en fin blanding. I dag får du morsomme nyheter.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

I løpet av dagen skjer det ikke så mye. Det blir en rutinedag der alt går på skinner, uten friksjon. Det høres kanskje trist ut, men i din verden er dette himmelen. Det er akkurat dette du trenger for å samle krefter til de kommende utfordringene.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

Du er i godt humør denne onsdagen, selv om du ikke har hatt tid til så mye som du planla tidligere denne uken. Som vanlig er du litt av en tidsoptimist og det skaper problemer noen ganger. Kvelden handler om sport.

Løven 23 / 7-22 / 8

Det er så mye energi i horoskopet ditt akkurat nå. De siste ukenes opplevelser har gitt deg et løft som varer i hele juni. Det er en optimisme og fremtidstro i horoskopet ditt og det gjenspeiles i alt du gjør i dag.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

Du sier nei når en sjef prøver å presse deg på ditt standpunkt. Akkurat nå er du veldig forsiktig slik at du ikke havner mellom sterke meninger. Din sjefs problemer er ikke dine problemer, og du har tenkt å sørge for at det fortsetter å være sånn.

Vekten 23 / 9-22 / 10

Det er en humor og varme i horoskopet ditt som gjennomsyrer hele denne dagen. Selv om du er mer sliten enn du vil innrømme, prøver du å holde tempo oppe gjennom dagens utfordringer. Kvelden handler om humor og om å gjøre ting impulsivt.

Skorpionen 23 / 10-21 / 11

Du ser ikke problemet med at du ikke vil ha det samme som din venn eller partner. I din verden, kan det til og med være en fordel å gjøre ting individuelt, men din venn/partner er ikke enig. Det kan lede til en heftig diskusjon.

Skytten 22 / 11-21 / 12

Akkurat nå er du redd for at du ikke vil ha tid til å gjøre ting du har lovet å fullføre denne dagen. Du er stresset fordi du tok vann over hodet og det skaper problemer, ikke bare i dag, men resten av uken. Ellers en harmonisk dag.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

Det er så mye vilje til å prestere i karakteren din at du ikke helt vet hvordan du skal lade på en god måte. Heldigvis får du sjansen til å snakke med en person som kan lede deg og få deg til å slappe av. Det blir en god og interessant onsdag.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

Du kan bli litt irritert på noen mennesker fordi de ikke lytter ordentlig. Tenk på at dette kan handle om at vedkommende er uoppmerksom, snarere enn mangel på interesse for det du sier. Dette er en person som har en del konsentrasjonsvansker.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Du fisker etter informasjon i dag, og det er vanskeligere enn det høres ut. Verken kollegaen din eller sjefen ønsker å gi slipp på noe informasjon og vokter dette med alt de kan. Du må se etter ledetråder andre steder, hos noen som ikke er fullt så gode på å holde tett.

Powered by Labrador CMS