Dagens horoskop: Onsdag 12. oktober

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Onsdagen blir ganske interessant. Du tester grenser på en måte du ikke har gjort før, og det viser to ting: 1) at du er rastløs og trenger stimulering og 2) at ditt vanlige driv og mer provoserende energi endelig er tilbake.

Tyren 20/4-20/5

Onsdagen blir en god dag hvor du tar på deg mindre prosjekter. Du deler dagen inn i små biter på en måte som passer deg perfekt. Du veksler kjedelige oppgaver med mer stimulerende prosjekter. Det blir også en god, produktiv og morsom kveld for din del.

Tvillingene 21/5-6/20

Du vil bevise at du er best på et bestemt felt, men du vet at det er flere enn deg som strekker seg etter samme mål. Skal du syntes litt ekstra, må du gå for noe som virkelig får deg til å skille deg ut fra mengden. En oppgave å tenke på.

Krepsen 21/6-22/7

Denne onsdagen kjører du på i hundre og åtti og håper at alt ordner seg. Det er energi, fantasi og fremfor alt en vilje som driver deg fremover på en helt ny måte. Dette blir en stimulerende og litt annerledes dag. Kvelden handler om et løfte.

Løven 23/7-22/8

Du kan fremstå som litt falsk i dag, og det er fordi du sier noe som kan tolkes på flere ulike måter, noe som skaper misforståelser. Hvis du uttrykker deg tydeligere unngår du å komme i en situasjon hvor du må trekke deg fra noe som vennen din mener at har du lovet.

Jomfruen 23/8-9/22

Du vil spille med strake pucker fra start og det gjør du ved å være veldig tydelig med dine mål. Akkurat nå bygger du for fremtiden, og du lar det ta tid, samtidig som du er tydelig på hvor ambisjonene dine ligger og hvor du vil nå.

Vekten 23/9-22/10

Noen ganger blir du litt forvirret og i dag er en av de dagene du ikke klarer å få kontroll på noe. Du føler deg usikker både på din egen evne og på hva det forventes at du presterer. I løpet av dagen får du et spørsmål fra en kollega og det gjør deg enda mer fortvilet.

Skorpionen 23/10-21/11

Det er så mye som kan gå galt i dag, så du må prøve å holde tunga rett i munnen. Det handler om detaljer og om å holde oversikt gjennom gode holdepunkter. I løpet av dagen hører du et rykte som bekymrer deg litt.

Skytten 22/11-21/12

Du satser på å få gjort mye på kort tid og det er en metode som faktisk fungerer over all forventning. Du skjønner at du kan mer og vil mer enn du har vist så langt. En konflikt mellom to kolleger sprer dårlig stemning på jobben. Men kvelden blir stille og god.

Steinbukken 22/12-19/1

Onsdagen handler om å vise at du vil, at du kan og at du bør. Du kjenner en ny frihet ved at du får bestemme mye selv og at det er en sunn kommunikasjon mellom deg og dine kolleger. En intern konflikt har satt noen ting på spissen.

Vannmannen 20/1-18/2

Du trekker deg unna en person som irriterer deg. Du har skjønt at det er mye lettere å holde seg unna enn å ta konflikten. Du er vanligvis ikke den som unngår en konfrontasjon, men i dag har du mer å tjene på å tie.

Fiskene 19/2-20/3

Du vil at en person skal se deg, men du vet ikke hva du skal gjøre for å få oppmerksomheten deres

Merk deg følgende: Du har tidligere prøvd å imponere denne personen, men vedkommende er både immun mot sjarmen din og ganske skeptisk til talentene dine. Her gjelder det å ta frem det tunge artilleriet.

Powered by Labrador CMS