Dagens Horoskop: Onsdag 11. August

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du er redd for å si nei til en person som ofte er veldig bestemt. Du vil så gjerne gjøre personen glad og du tror at et avslag vil kunne såre dem. Prøv å ikke bekymre deg så mye. Personen er tøffere enn du tror, og forholdet deres kommer ikke til å forandres om du sier nei.

Tyren 20/4-20/5

Onsdagen blir magisk. Du får oppleve og se nydelige miljøer og blir også utrolig bortskjemt. Du unner deg selv alt og du nyter virkelig livet. Dette er en dag som fører deg nærmere familien eller vennene dine.

Tvillingene 21/5-20/6

I løpet av onsdagen prøver du å finne rett måte å unngå et løfte du har gitt. Du vet at du gjør noe som ikke er helt etisk riktig, samtidig føler du virkelig ikke for å gjøre det du har lovet. Vær heller ærlig med vennen din, personen kommer til å ha forståelse for det du føler.

Krepsen 21/6-22/7

Dagen handler om vennskap og om hvor mye en person betyr for deg. Det blir en varm og fantastisk dag som byr på alt fra latter til sorg. Av og til kan sorgen ha en helbredende effekt, og det har den i dag.

Løven 23/7-22/8

Du bekymrer deg litt vel mye over hva en person tenker og mener. Det er du selv som skal leve livet ditt, og derfor er det viktigste at du er sann mot deg selv og mot dine egne prinsipper. Kvelden handler om å resonnere og inspirere.

Jomfruen 23/8-22/9

Gjennom onsdagen tar du tak i gamle konflikter og renser luften. Det kan føles både vanskelig og bra på samme tid. Når du endelig får lettet hjertet ditt vil følelsen kun være positiv.

Vekten 23/9-22/10

Du vegrer deg for å si sannheten til en slektning. Du har kanskje levd mer på en halv sannhet enn en løgn, men det har pågått så lenge at du ikke vet hvordan du skal kunne være ærlig nå uten å påvirke relasjonen deres. Her gjelder det å gå varsomt fram.

Skorpionen 23/10-21/11

Du er nysgjerrig, litt påtrengende og veldig oppriktig når du møter nye mennesker i dag. Du har en sjarm over deg som gjør at mennesker som treffer deg for første gang ofte har vanskelig for å stå imot spørsmålene dine.

Skytten 22/11-21/12

Det blir som det blir i dag og det er ikke så mye du kan forandre, om du så skulle ønske det. Det handler om å følge strømmen og om å tilpasse seg situasjonen. Du synes det kan være litt vanskelig å ikke være den som leder, men den som er nødt til å følge.

Steinbukken 22/12-19/1

Onsdagen blir magisk og byr på annerledes men herlige opplevelser. Du nyter vakre miljøer, luksus og å føle deg bortskjemt. Kvelden handler om en fullstendig unik opplevelse som du kommer til å leve lenge på.

Vannmannen 20/1-18/2

Denne onsdagen blir mer enn bra. Du får virkelig hvert behov oppfylt både når det gjelder sensasjonelle smaker, nye miljøer og trivelig selskap. Det blir en herlig og veldig nødvendig pause midt i hverdagen.

Fiskene 19/2-20/3

I løpet av onsdagen sier du ikke bare nei, du gjør det klinkende klart at du utvilsomt ikke vil endre mening. Du har bestemt deg, og med samme stahet som et jordtegn driver du viljen din fra ord til handling idag. Kvelden handler om å våge å ta for seg i offisielle sammenheng.

Powered by Labrador CMS