Dagens horoskop: Mandag 8. august

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag prøver du å tilpasse deg nye forhold eller et nytt miljø. Det blir en dag som handler om å akklimatisere seg og finne sin plass. Væren har vanligvis lett for å knytte nye kontakter, så denne dagen blir ikke en problem.

Tyren 20/4-20/5

Mandagen blir en opplevelse for deg. Det kan være både positivt eller litt plagsomt, litt avhengig av om du er tilbake i hverdagen eller har fri. Denne dagen byr på nye opplevelser og kjente miljøer. Kvelden blir koselig, men ikke for sen.

Tvillingene 21/5-6/20

Du treffer blink i dag og din intuitive nøyaktighet imponerer en sjef eller venn. Tvillingene er ikke det stjernetegnet som har den beste magefølelsen, men akkurat nå er du påvirket av din nabo, Krepsen, og da øker følsomheten din betydelig. I dag venter en overraskelse.

Krepsen 21/6-22/7

Du ser ingen problemer med å tvinge frem en avgjørelse mens kollegaen din tenker det motsatte. Denne personen vil at du skal la dette prosjektet ta form sakte, men sikkert, og at enhver beslutning må tas med omhu og omtanke. Spørsmålet er hvem av dere som får presset gjennom sin vilje.

Løven 23/7-22/8

Du diskuterer mye med en eldre slektning akkurat nå. Dere har ikke den samme oppfatning av fremtiden i det hele tatt, og det er en risiko for at dere begynner å krangle åpent hvis dere ikke finner et kompromiss. Når det kommer til fremtiden din, kan du være veldig sta.

Jomfruen 23/8-9/22

I løpet av mandagen prøver du å finne en rutine som holder deg flytende. Du er sliten i dag og du må rette fokus mot rutiner som lar deg fungere uten å måtte tenke. Det blir en tidlig kveld.

Vekten 23/9-22/10

Akkurat nå svikter resonnementet ditt på mange punkter, men som vanlig er det vanskelig å se sine egne mangler. Det du bør gjøre er å ta et skritt tilbake og se litt mer objektivt på situasjonen. Da kan du utvikle deg og forbedre.

Skorpionen 23/10-21/11

På mandag tar du et sårt tiltrengt initiativ. Du får mye skryt for at du er så rask til å ta beslutninger og flink til å lede og drive prosjekter fremover. Du blir glad for all ros du får, men det får deg også til å føle at forventningene til deg øker.

Skytten 22/11-21/12

Det er en risiko for at du ikke kan jobbe denne dagen. Du ser ut til å ha en mindre sykdom eller lignende i horoskopet ditt som gjør at du trenger hvile. I løpet av dagen blir du glad for en oppmuntrende tekstmelding fra en kollega.

Steinbukken 22/12-19/1

Denne dagen blir både rolig og et lite eventyr på samme tid. Du nyter å bytte miljø, selv om det bare er en utflukt i nærområdet. For deg er det bare godt å få slippe å tenke på krav og forventninger, om så bare for noen timer.

Vannmannen 20/1-18/2

Du vet at du ikke bør bruke dagen på å jobbe hvis du har fri, men likevel syntes du det er vanskelig å gi slipp på dine daglige plikter helt. Akkurat nå er du bundet opp i flere ulike prosjekter som krever din tilstedeværelse på ulike måter. Til tross for det blir dagen fin.

Fiskene 19/2-20/3

Du samler deg for å møte denne dagen på en ny måte. Du har kommet frem til at negativitet ikke har noen plass i livet ditt og du vil møte hver ny utfordring med en positiv holdning. Det at du er uthvilt etter en deilig sommer gjør det også enklere.

Powered by Labrador CMS