Dagens horoskop: Mandag 7. november

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag prøver du å forene to som vanligvis har vanskelig for å komme overens. Det kan dreie seg om kolleger, bekjente eller til og med familiemedlemmer. Akkurat nå er du sterkt påvirket av Månen, noe som gjør det lettere for deg å lese mennesker.

Tyren 20/4-20/5

I løpet av denne dagen er du oppmerksom på detaljer og det er en deilig positiv energi hos deg som har vært fraværende i flere uker. Du har ladet batteriene i løpet av helgen, uansett om du har tatt det med ro eller vært aktiv.

Tvillingene 21/5-6/20

Du blir sint over småting akkurat nå, og det hjelper ikke at du prøver å holde følelsene tilbake, de bobler opp uansett. Ditt dårlige humør kombinert med en ganske stressende arbeidssituasjon gjør det vanskeligere for deg å takle dagens utfordringer.

Krepsen 21/6-22/7

Du takler en rekke oppgaver som ikke egentlig er dine, og det er en risiko for at du glemmer jobben du egentlig burde gjøre. Din vilje til å hjelpe andre overskygger noen ganger din evne til å prioritere. Kvelden blir informativ.

Løven 23/7-22/8

Du ser muligheter der andre ser tilbakeslag og problemer. Det handler i utgangspunktet om din grunninnstilling, og den er veldig bra akkurat nå. Når Løven har denne typen drivkraft kan du oppleves som ustoppelig. Nyt din suksess.

Jomfruen 23/8-9/22

Det er en konflikt i familie- eller vennskapskretsen og du har en tendens til å ende opp mellom to personer du bryr deg mye om. Selv om du prøver å holde deg nøytral, vil du bli dratt inn i denne floken igjen og igjen. Det blir en tøff start på uken.

Vekten 23/9-22/10

Du snakker mye med menneskene rundt deg akkurat nå. Det er gjennom interaksjon at du henter inspirasjon og energi. Du er i bunn og grunn en sosial person og derfor er denne typen samvær viktig for deg, både på jobb og privat.

Skorpionen 23/10-21/11

Akkurat nå har du egentlig ikke energi til å starte alle prosjektene du har planlagt. Det handler om en tretthet som har med mangel på lys og varme å gjøre. Skorpionen kan bli litt handlingslammet på denne tiden av året og den slags passivitet begynner å vise seg i deg.

Skytten 22/11-21/12

For deg er det åpenbart at alle skal hjelpe og gjøre sitt, derfor blir du tydelig såret når visse mennesker prøver å unndra seg ansvar og sine plikter. For deg handler den typen oppførsel i stor grad om illojalitet til gruppen.

Steinbukken 22/12-19/1

Du begynner å bygge opp en sterkere selvtillit både privat og på jobb. Det handler både om hvorvidt du har tro på deg selv, men også at du har klart å bevise for deg selv at du er bedre enn hva du har fått æren for. Nå begynner også andre å se og løfte dine talenter.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er ikke sta nok denne mandagen. Du kunne gjort litt mer, gått litt lenger, hvis du bare tvang deg selv, men akkurat nå har du vanskelig med den typen av selvdisiplin. Når ting blir vanskelig, har du en tendens til å trekke deg tilbake. Du kan ikke ta konfrontasjonen.

Fiskene 19/2-20/3

Mandagen handler om å komme i gang etter helgen og det går litt halvhjertet. Du er mer sliten enn du vil innrømme for deg selv. Det kan være at du har noe i kroppen som betyr at utholdenheten din ikke er helt på topp. Lytt til kroppen din og få mye hvile.

Powered by Labrador CMS