Dagens horoskop: Mandag 7. mars

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

Mandagen handler om sunn fornuft. Du må bruke både kreativiteten din og ditt intellekt denne dagen. Noen oppgaver kan føles nesten umulige å løse, men du trenger bare å bruke fantasien, så går det bra.

Tyren 20 / 4-20 / 5

Mandagen blir tøff og du vil ikke ha så mye tid som du ønsker. Mye handler om at det virker som du har en infeksjon i kroppen som hindrer deg i å holde samme tempo som vanlig. Kvelden blir likevel rolig og hyggelig.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Det er forskjellige måter å håndtere bekymringene dine på, men i dag prøver du å gjøre det om til praktisk arbeid. Ved å holde deg i gang, er det lettere å skyve alle negative tanker til side. Kvelden handler om en økonomisk beslutning som du må ta.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

Du vil hjelpe en venn som sitter i klisteret, men du vet ikke helt i hvilken ende du skal begynne å nøste. Det kan være alt fra råd til praktisk hjelp, det viktigste er at du lytter til hva vedkommende trenger.

Løven 23 / 7-22 / 8

Dagen blir intens på en god måte. Du har tid til mer enn du trodde, og det får deg til å føle deg bra for kommende uke. I dag får du et merkelig spørsmål fra en kollega. Du begynner gradvis å forstå at vedkommende har en personlig interesse i deg.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

Dagen handler om å utnytte noen muligheter som du får servert. Det blir en god og innholdsrik dag hvor du har tid til mer enn du trodde, både når det gjelder jobb og til enkelte private prosjekter. Kvelden handler om en hobby.

Vekten 23 / 9-22 / 10

Du kan være ganske frem og tilbake i måten du jobber på, og det må du ta tak i nå. Det du trenger er å jobbe metodisk med en ting av gangen, men du starter opp noen forskjellige prosjekter her og der som gjør det vanskelig for at du skal få god oversikt. Kvelden byr på sladder.

Skorpionen 23 / 10-21-11

I dag går det litt tregt i hodet. Du har vanskelig for å fokusere på de tingene du burde konsentrere deg om. Tankene dine flyr overalt og det gjenspeiles i arbeidet du leverer. Kvelden handler om å hvile og ta det med ro.

Skytten 22 / 11-21 / 12

Du har en tendens til å bli fanget opp i det du gjør. Enten det er jobb eller noe privat, så surrer du deg inn i ganske ubetydelige detaljer som stjeler verdifull tid. Det du bør gjøre er å strukturere dagen din med en gang om morgenen, men sjansen er ganske liten for at du handler så rasjonelt.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

Mandagen handler om å være forberedt, og du er ikke det i den grad du ønsker å være. Det er mange ting du ville ha gjort denne helgen for å ligge godt an, men hånden på hjertet så prioriter du annet og det betyr at du må jobbe hardt i dag.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

Du sier ingenting selv om du tenker mye. Det er ditt talent å kunne vite når du skal åpne munnen og når det er bedre å tie. Vannmannen er ikke en venn av unødvendige konflikter og det er tydelig på oppførselen din i dag.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Mandagen handler om å øve og lære nye ting. Det er en dag som går fort og du har tid til mye nyttig. På ettermiddagen, prøv å peppe en venn til å ta et betydelige skritt fremover. Denne personen er engstelig for avgjørelsen de er i ferd med å ta.

Powered by Labrador CMS