Dagens horoskop: Mandag 7. januar

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

Mandagen byr på hardt arbeid. Du føler deg litt tung i hodet og kravene er mange fra din arbeidsgiver. Du kan be om hjelp, men Væren er så stolt at sannsynligheten for at du gjør det er liten. Kvelden blir litt for sen.

Tyren 20 / 4-20 / 5

Det er mye du både kan si og gjøre for å bedre situasjonen mellom to kolleger som krangler på jobb. Det handler om at ingen av dem hører på den andre og da blir det bare misforståelser. Kvelden byr på en overraskelse.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Hva du gjør og hva du sier er ikke det samme i dag, og et familiemedlem legger merke til det. Vedkommende pleier å

gjøre som du gjør, ikke som du sier, så det viktigste er at du går foran som et godt eksempel.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

Du har en tendens til å bli sint over småting i dag og det handler nok mest om at du ikke føler deg i toppform. Når du har det slik, har du ingen tålmodighet verken med deg selv eller med andre. Kvelden blir interessant og lærer deg en nyttig lekse.

Løven 23 / 7-22 / 8

I dag prøver du å jobbe for gruppens beste. Løven er kanskje ikke kjent for å være en lagspiller, men i dette tilfellet er lagets mål det samme som ditt eget og da er det i din interesse å gagne gruppen.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

I dag tar du initiativ til en skikkelig transformasjon. Det kan være noe som har med utseendet å gjøre, som en hårklipp eller farging, men det kan også være begynnelsen på en mental reise som du er i ferd med å gjøre.

Vekten 23 / 9-22 / 10

Du vil føle deg litt mer ansvarlig på jobben, så vis sjefen din at du er klar for flere utfordringer. Denne dagen er på mange måter begynnelsen på noe nytt, men også slutten på en lang ventetid. Kvelden handler om å si nei.

Skorpionen 23 / 10-21-11

For deg er det ingen selvfølge at ting skal gå bra i dag så derfor blir du litt misunnelig på en kollegas selvtillit og mangel på nervøsitet. Kvelden byr på en annerledes, men morsom opplevelse.

Skytten 22 / 11-21 / 12

Du liker ikke å si nei til vennene dine, men denne mandagen har du andre planer og det er ikke mulig å være på to steder samtidig. Selv om det føles kjedelig å måtte gi opp en morsom aktivitet, vet du at det som venter er enda bedre.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

Du har dårlig samvittighet fordi du ikke har investert like mye i drømmene dine som du vanligvis gjør den siste tiden. Det har vært krangler og andre ting som har kommet i mellom, men i dag bestemmer du deg for å sette nye mål å følge.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

Du er i godt humør i dag, og det er fordi du føler deg mer våken i dag enn du har gjort på veldig lang tid. Du trives i jobben fordi den byr på utfordringer. I dag får du et veldig interessant forslag for fremtiden. Ikke glem å diskutere tankene dine med familien din.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Du vet at du tar det riktige valget, men det er fortsatt litt vondt å måtte ta dette valget akkurat nå. Noen ganger er et farvel det beste valget man kan ta. Du sier farvel til en stor del av livet ditt, men det er også en lettelse på mange måter.

Powered by Labrador CMS