horoskop

Dagens horoskop: Mandag 5. desember

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag tenker du litt på et prosjekt som ikke er helt ferdig ennå. Det er så mange spørsmål, men ingen annen kollega ser ut til å være like bekymret som du er. Kanskje du burde gi slipp på dette og fokusere mer på det som er moro.

Tyren 20/4-20/5

Denne dagen handler om å formidle en følelse, noe du gjør veldig bra. Det blir en fin dag med vekt på friluftsliv og nye miljøer. Kvelden handler om å ta ting litt for det de er og ikke tenke for mye fremover.

Tvillingene 21/5-6/20

Du tar tak i forskjellige prosjekter i dag. Det kommer til å bli en tøff start på uken, men det liker du egentlig. Å komme skikkelig i gang er viktig for å få en god flyt gjennom arbeidsuken. Kvelden handler om å se problemer for hva de faktisk er.

Krepsen 21/6-22/7

Du har en tendens til å overdrive i dag, både i negativ og positiv retning. Du kan ikke annet enn å overdrive uansett hva det er du snakker om. Kvelden handler om overraskende nyheter som kan påvirke fremtiden din.

Løven 23/7-22/8

Det er mange forskjellige meninger som florerer rundt deg i dag, og du er ikke helt sikker på om du synes at noen av dem gir spesiell mening. Lytt til magefølelsen din. Din intuisjon styrkes av Månens plassering og vil hjelpe deg å ta det riktige valget.

Jomfruen 23/8-9/22

Du kan være ganske sta i dag, og det er staheten din som hjelper deg når ting ikke går din vei. Jordtegn har en naturlig stahet som i dag forsterkes av ekstra påvirkning fra jord. Du er stabil, rolig og sta. Ingenting kan forstyrre din indre rytme i dag.

Vekten 23/9-22/10

Du har mulighet til å vise hvor skapet skal stå, men da må du våge å sette ned foten og risikere en konflikt. Ingenting med denne dagen er lett, men hvis du er sterk helt fra starten i en konflikt reduseres risikoen for å bli overkjørt. Ellers en god start på uken.

Skorpionen 23/10-21/11

Du er en person som kan vise sterke følelser. Det er så mye lidenskap inni deg og det kommer til uttrykk både i dine relasjoner og i ditt skaperverk. I dag får du muligheten til å la kreativiteten flyte litt ekstra. Du får bruk for dine kunstneriske talenter.

Skytten 22/11-21/12

Du kan virke ekstremt selvsikker på utsiden, men innvendig tviler du sterkt på deg selv. Din usikkerhet kommer fra en rekke forskjellige hendelser som har skjedd den siste tiden. Din venn prøver å muntre deg opp ved både å gi deg komplimenter og lytte til deg når du er nede.

Steinbukken 22/12-19/1

Denne dagen handler om ren avslapning. Det er ingen spenning eller bekymring i hele kroppen din i dag. Du er fornøyd med å være akkurat der du er sammen med menneskene som du har rundt deg. Dette er et av de få øyeblikkene i livet der du føler deg absolutt fornøyd.

Vannmannen 20/1-18/2

Du starter uken mye roligere enn vanlig. Det er noe avslappende og tilgivende over denne dagen. Det er som om det ikke er noen bekymringer eller bekymringer eksisterte. Det blir en god dag som handler om opplevelser og sterke inntrykk.

Fiskene 19/2-20/3

Du er ganske sliten denne mandagen. Det er alltid litt tøft for deg å komme i gang om morgenen så det blir derfor en senere start enn du egentlig ønsker. Du får kritikk fra en sjef og du reagerer med å gå inn i en forsvarsposisjon. Akkurat nå er du ekstra følsom når det kommer til kritikk.

Powered by Labrador CMS