Dagens Horoskop: Mandag 4. Oktober

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Mandagen handler om vurderinger og om å ikke gi opp det du tror på. Du er ikke like sterk som du pleier å være, og da er det lett å gi etter når du vingler med meningene dine. Husk på at meninger er subjektive og at de ikke alltid trenger å være bygget på erfaringer eller fakta.

Tyren 20/4-20/5

Det blir en skikkelig stressende mandag som krever din fulle oppmerksomhet. Men selv om det er mye å gjøre og alt går i ett har du det likevel hyggelig. Du liker når det er høyt tempo og du føler at livet er stimulerende og interessant akkurat nå.

Tvillingene 21/5-20/6

Mandagen blir tidvis intensiv. Der virker som om det er en del sykdom på jobb og du gjør ditt beste for å hjelpe til utenfor ditt eget område. Du vet at alle må bidra og holde sammen under denne type forhold.

Krepsen 21/6-22/7

Gjennom mandagen vurderer du om du skal fortelle en sjef om noe du har fått høre om kollegaen din. Du liker ikke å sladre, men samtidig er denne type informasjon ikke noe du burde holde for deg selv. Kvelden blir rimelig utfordrende.

Løven 23/7-22/8

Du stresser en del denne mandagen i et forsøk på å få en del gjort, men det har motsatt effekt. Jo mer du stresser, jo mindre effektiv blir du. Du surrer rundt omkring uten å egentlig utføre noe og resultatet blir en hel del påbegynte prosjekter. Løven har vanskelig for å håndtere stress.

Jomfruen 23/8-22/9

Denne mandagen sitter du litt fast i måten du jobber på. Du ser ikke alle trærne i skogen. Du trenger noen å brainstorme med som kan hjelpe deg med å påpeke det åpenbare. Kvelden blir rolig og harmonisk.

Vekten 23/9-22/10

Du brenner gjennom en del penger akkurat nå og har ikke helt oversikt over hva alt brukes på. Du har utrolig vanskelig for å si nei til deg selv uansett om det er en ny genser, en lunsj med venner eller noe annet du vil ha. Det gjør at de små utgiftene baller på seg og blir en hel del til sammen.

Skorpionen 23/10-21/11

Denne mandagen prøver du å overtale en venn til å være litt mer vågal. Du synes at de alltid spiller sikre kort og at det er på tide for dem å ta en sjanse. Vennen din er ikke like overbevist som du er.

Skytten 22/11-21/12

Du er ikke så moden som du vil gi inntrykk av, og kan tidvis sammenlignes med en femåring når du ikke får det som du vil. Disse barnslige trekkene er en del av skyttens sjarm, men det kan også være frustrerende å være nødt til å behandle en voksent menneske som et barn.

Steinbukken 22/12-19/1

Mandagen blir en oase i en eller hektisk hverdag. Kanskje har du fri, eller så har du bare usedvanlig lite å gjøre på jobb. Dagen passer godt til skikkelig egenpleie med fokus på eget velvære i tillegg til å komme seg både fysisk og psykisk etter en anstrengende periode. Dette er din dag.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er i skyene akkurat nå. Noe i helgen gikk over all forventing og det gir deg en ny energi og masse idéer. I dag suser tankene rundt i hodet ditt og du har vanskelig for å fokusere på jobben. Kvelden blir en koselig familiekveld.

Fiskene 19/2-20/3

Du har vanskelig for å akseptere at en venn ikke vil omgås med deg. I din verden finnes det ingen grunner for at et vennskap skal avsluttes. Du er bedre enn mange til å holde på gamle kontakter lenge etter "best før" datoen har gått ut.

Powered by Labrador CMS