Dagens horoskop: Mandag 27. juni

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

Du kan være ganske bestemt om det gagner deg, og i dag er det virkelig til din fordel å vise hvor fokusert og målrettet du er. Du kan få både jobb og høyere lønn hvis du bare spiller kortene dine på riktig måte. Vis deg fra din beste side.

Tyren 20 / 4-20 / 5

Mandag blir en rolig dag hvor du kan puste lettet ut for første gang på lenge. Du skaper deg raskt vaner som fungerer for deg. Dersom du har fri koser du deg. Dette er en periode hvor du tar vare på deg selv litt ekstra.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Du er gjerne for deg selv om morgenen, hovedsakelig fordi du er trøtt, men også fordi du jobber bedre hvis du kan jobbe i stillhet. Dine sosiale talenter fungerer best etter lunsj. I dag møter du en ny kollega som gjør sterkt inntrykk på deg.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

Det blir en interessant og utfordrende dag hvor du lykkes med å skape enighet mellom deg og en kollega. Selv om dere er forskjellige og har ulike utgangspunkt, er det nok fellesnevnere til at dere fungerer i samarbeid.

Løven 23 / 7-22 / 8

Det blir en interessant og lærerik dag hvor du utvikler og foredler visse ideer du har. Løven kan være veldig kreativ og oppfinnsom når den vil. I løpet av dagen møter du en person som gjør sterkt inntrykk på deg med sin verbale evne.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

Du fnyser litt ved tanken på at en sjef skal komme inn og hjelpe deg når det er krise. Det viser seg at denne personen er mye mer kompetent på ditt felt enn du visste om. Det vil være en ny opplevelse å sjefe over sjefen, og du vil lære å være diplomatisk.

Vekten 23 / 9-22 / 10

I dag viser du at du er en man kan regne med. Både når det kommer til pålitelighet og når det gjelder å gi jernet. Du overrasker mange og det får deg til å smile for deg selv. Det er alltid gøy å kunne overraske positivt.

Skorpionen 23 / 10-21 / 11

Du har vanskelig for å holde styr på alle tall og papirer i dag. Du vil mye heller jobbe mer fysisk akkurat nå i stedet for å bruke så mye tid på skrivebordsarbeid. Det du trenger er en jobb hvor sinnet kan bevege seg fritt.

Skytten 22 / 11-21 / 12

Dagen handler om å ta igjen. Skytten kan være ganske hevngjerrig når de føler seg fornærmet eller dårlig behandlet. I dag planlegger du hvordan du skal få en person til å bli like såret som du ble av dem. En utspekulert og litt stygg plan.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

Denne dagen gir du jernet. Du føler at du ønsker å bevise for deg selv at du er på et sted du hører hjemme. Ved å løfte deg selv bit for bit, dag for dag, bekrefter du for deg selv at du har det som skal til. Kvelden handler om en flørt.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

Du har ikke så mye å gjøre, men det tar likevel tid for deg å slappe av etter denne stressende våren. Hvis du har fri kombiner aktivitet med hvile. Det vil være den beste måten for deg å slappe av. Hvis du jobber, sett ned arbeidstempoet litt.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Du er en person som stiller høye krav til deg selv og det merkes ikke minst i dag når du blir sint på deg selv for å ha gjort en feil. Ingen andre klandrer deg for dette, så hvorfor bruke tid og energi på å skylde på deg selv. Løs problemet og gå videre.

Powered by Labrador CMS