Dagens Horoskop: Mandag 27. desember

Slik blir din mandag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Mandagen blir en ganske interessant dag hvor konflikter møter passiv aggresjon. Du er midt i dette dramaet uten egentlig å være en av skuespillerne så derfor har du muligheten til å se det absurde i situasjonen. Kanskje du kan snakke med begge parter til fornuft.

Tyren 20/4-20/5

Mandagen blir litt stressende, rotete og kaotisk. Det handler ikke så mye om at det er travelt, men mer å få kontroll etter helgen. Når du først får struktur, føles det bedre. Det kan handle om arbeidet ditt, men også om hjemmet. Kvelden blir koselig, men litt sen.

Tvillingene 21/5-20/6

På mandagen prøver du å argumentere med en person som er altfor sta for sitt eget beste. Denne personen har en evne til å alltid gjøre ting som utfordrer helse og velvære. Du er konstant bekymret for hva neste påfunn vil bli.

Krepsen 21/6-22/7

I løpet av denne dagen prøver du å snakke med en person om et prosjekt dere har sammen. Denne personen har altfor lenge utsatt sine oppgaver, og det legger en større arbeidsbelastning på deg. Hvor langt du kommer i denne diskusjonen avhenger av hvilket humør vedkommende er i når den starter.

Løven 23/7-22/8

Dagen blir interessant og variert. Du gjør noen unødvendige kjøp i dag fordi du er litt for spontan og ikke tenker hele veien. Alt i alt blir det en morsom og variert mandag som byr på noen luksuriøse innslag.

Jomfruen 23/8-22/9

Du freser til alt og alle rundt deg i dag. Det er ikke ofte du blir så opprørt, men din kollega eller venn har klart å treffe et virkelig sårt punkt. Kanskje det er på tide med litt selvinnsikt. Akkurat dette temaet er sensitivt for en grunn. Du bør takle problemet i stedet for å feie det under teppet.

Vekten 23/9-22/10

Mandagen handler om å bytte ting, og kanskje handle noe nytt. Det blir en fin dag der du har en tendens til å bruke litt for mye penger på unødvendige ting. Du får også muligheten til å sette deg inn i en pårørendes problem. Denne personen trenger virkelig din hjelp.

Skorpionen 23/10-21-11

Mandagen blir en bra dag. Dersom du jobber er tempoet ganske rolig, men dersom du har fri kan du benytte muligheten til å gjøre noe kulturelt. Det kan være en utstilling, et museum eller bare rusle rundt i gamle trakter. Kvelden handler om et rykte.

Skytten 22/11-21/12

Du har noen ting du ønsker å ta igjen denne mandagen, så det er viktig at du starter tidlig. Tidlige morgener er vanligvis ikke Skyttens spesialitet, men du kan tvinge deg selv når du virkelig ser et behov for det. I løpet av dagen får du positive tilbakemeldinger på en jobb du har gjort.

Steinbukken 22/12-19/1

Mandagen handler til en viss grad om jobb og om å sette seg mål for januar. Du har mye å ta igjen i løpet av årets første måned, så det er viktig å planlegge nøye og holde seg til den planen. Kvelden handler om kjærlighet, misforståelser og en annen type flørt.

Vannmannen 20/1-18/2

Du har ingen must i dag og det føles litt rart. Selv om du planlegger aktiviteter her og der handler denne dagen mest om å hjelpe andre. Du nyter ferien samtidig som du er litt rastløs. Kvelden dreier seg om nyheter og fremtidsplaner.

Fiskene 19/2-20/3

Det blir en interessant og variert mandag hvor du har tid til mer enn du trodde på kort tid. Det kan være noe som ble avlyst på jobben eller bare uvanlig mye energi om morgenen som gjør deg så effektiv. Du tilbringer gjerne ettermiddagen utendørs eller med vennene dine.

Powered by Labrador CMS