Dagens horoskop: Mandag 26. Juli

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert
Væren 21/3-19/4 Mandagen tar en ny vending når du plutselig velger å takke nei til noe du har lovet å være med på. Du følger magefølelsen din i dette tilfellet og det viser seg å være rett valg. Gjennom å gjøre deg tilgjengelig denne dagen finnes det muligheter for et herlig eventyr. Tyren 20/4-20/5 Du er i et strålende humør denne mandagen. Du føler deg uthvilt etter helgen og klar for nye utfordringer. Denne mandagen beviser du nok en gang verdien av erfaring og samlet kunnskap. Om du har fri blir mandagen begynnelsen på et eventyr. Tvillingene 21/5-20/6 Uansett om du jobber eller har fri så er du veldig lat akkurat nå. Du gjør ikke mer enn det som er ytterst nødvendig. Familien din eller kollegaene dine kan irritere seg over at du ikke aktiviserer deg, men for din del er det viktig å lade batteriene før kommende prøvelser. Du har behov for å få være lat.
Krepsen 21/6-22/7 Gjennom mandagen er du litt forsiktig med å være åpen om følelsene dine. Du har blitt brent tidligere, og du vet at akkurat denne personen er din store svakhet. Personen har en kombinasjon av alt du beundrer, fra målbevisstheten til humoren.
Løven 23/7-22/8 Det er mye du kan påvirke akkurat nå, men da er det lurt om du viser driv og tar på deg et par ekstra oppgaver. Uansett om det gjelder privatlivet eller arbeidslivet ditt så bryr andre seg om meningene dine. Dette er sjansen din til å forandre, så ta vare på muligheten i dag.
Jomfruen 23/8-22/9 Du kan være litt treg i starten, men når du kommer igang så er du nesten ustoppelig. I dag viser du at du er idérik og full av kunnskap, men først og fremst hvor kreativ du er. Det blir en herlig og veldig inspirerende mandag.
Vekten 23/9-22/10 I løpet av mandagen sier du nei flere ganger enn du har gjort så langt i år. Det handler om en nyvunnet stahet, men også om at du begynner å prioritere deg selv litt mer. Kvelden blir interessant.
Skorpionen 23/10-21/11 Du argumenterer og diskuterer med en person som både gjør deg gal og inspirerer deg. Personens meninger kan være ganske kontroversielle, men de har også en del tankevekkende utsagn. Dette er en person som snur opp og ned på forståelsen din av rett og galt.
Skytten 22/11-21/12 Det blir en rolig dag som beriker med varme, nærhet og fellesskap. I dag er det viktigste for deg å få omgås med familien. Dine nære og kjære inspirerer deg til å utvikle en mer kreativ side av personligheten din.
Steinbukken 22/12-19/1 Mandagen blir en kontrastrik dag. Den blir rolig og koselig, men den inneholder også sterke følelser og mange minner. Denne dagen møter du tilfeldigvis på en person fra fortiden. Du innser hvor langt dere har glidd fra hverandre og det blir på sett og vis en avslutning på en epoke av livet ditt.
Vannmannen 20/1-18/2 Du er i et strålende humør denne mandagen. Du føler at du endelig begynner å få kontrol på saker og ting både i hjemmet og på jobb. Om du har fri blir det en rolig men energigivende dag. Om du jobber så planlegger du en kommende reise.
Fiskene 19/2-20/3 Du motsetter deg din venn eller partners idéer denne mandagen. De kan bli irritert over at du ikke vil eller prøver å se ting fra deres perspektiv. Selv tenker du at ettersom du allerede har bestemt deg så bør du stå fast ved meningene dine.
Powered by Labrador CMS