Dagens horoskop: Mandag 23. mai

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

Mandagen føles morsom og litt annerledes. Du bryter dine vanlige mønstre denne dagen og gjør ting på en annen måte. Akkurat nå er det veldig viktig for deg å finne tid til å henge med folk som betyr mye for deg.

Tyren 20 / 4-20 / 5

Du har mye å stå i denne uken. Forrige uke var litt opp og ned i forhold til jobb og nå vil du ta igjen det du gikk glipp av. Det blir en intens dag som fortsatt flyter relativt godt. Kvelden handler om en interesse eller hobby du har.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Du har en høyintensiv mandag å se frem til, så det er bare å håpe at helgen ga deg litt hvile. I dag fokuserer du på ting som betyr mye for deg. I løpet av denne dagen prøver du også å finne tid til en hobby du har.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

Du ønsker å endre noen mindre gode vaner som du har, og som vanlig når du nærmer deg denne typen

av utfordringer, vil du gjerne starte på en mandag. Du har store planer for sommeren, men da vil du være i god form, både fysisk og mentalt.

Løven 23 / 7-22 / 8

Det er noen spørsmålstegn angående denne mandagen. Det er bra om du sorterer dem så tidlig som mulig for å unngå forvirring. Hvis du prøver å jobbe strukturert og hvis du har en plan for dagen blir det lettere.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

Akkurat nå er du veldig irritert på en kollega. Dere er veldig like samtidig som dere til en viss grad

konkurrerer om de samme oppgavene. Din mening er at vedkommende er bortskjemt og vant til å kunne smøre seg til fordeler. Kvelden blir morsom og aktiv.

Vekten 23 / 9-22 / 10

Du får det du vil ha i dag og det gjør deg både overrasket og fornøyd på samme tid. Du trodde at motstanden mot ideen din ville være betydelig større. På kvelden er du opptatt med å trøste en venn eller noen som står deg nær som føler seg mislykket.

Skorpionen 23 / 10-21-11

Du har lagt en plan for dagen, men innser raskt at det ikke vil være mulig å følge den. Det skjer ting denne mandagen som krever hastetiltak, og for deg betyr det at du bør være fleksibel og i stand til å tenke raskt.

Skytten 22 / 11-21 / 12

Du irriterer deg over at du ikke har råd til noe du vil ha. Du er ikke typen som sparer til det du ønsker, du vil heller kunne være spontan og kjøpe ting med en gang. I dette tilfellet må du enten godta at det er sparing som gjelder eller du kan ignorere det helt.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

Den mandagen har du gledet deg til veldig lenge. Du vil virkelig at både dag og natt

skal være noe ekstra. Drømmene dine stemmer kanskje ikke helt overens med virkeligheten, men det vil fortsatt være en morsom og minnerik dag og en fortryllende, men alt for sen, kveld.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

Du setter deg på bakbena når en venn eller slektning prøver å få deg til å hjelpe. Det er ikke det at du er uvillig til å støtte denne personen, det handler det mer om at vedkommende vanligvis overlater ting til deg og deretter forsvinner, noe du begynner å bli lei av. Kvelden handler om å være sosial.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Du får muligheten til å teste ut noen forskjellige metoder på en ganske ny oppgave. Du skjønner at det går bedre enn du våget å håpe og du er fornøyd med resultatet. Kvelden handler om å ta en ting av gangen og om å la være å stresse.

Powered by Labrador CMS