Dagens Horoskop: Mandag 22. november

Slik blir din mandag.

Publisert

Væren 21 / 3-19 / 4

I dag prøver du å forstå hvordan en venn av deg tenker. Du har lenge tenkt at denne personen er litt ulogisk i sine handlinger, men i dag begynner du å se en rød tråd i det vedkommende gjør, og hvordan det henger sammen med deres logikk.

Tyren 20 / 4-20 / 5

Mandagen blir som alltid litt stressende, og du passer på å holde et høyt tempo gjennom hele dagen. Det er mye positiv energi i horoskopet ditt som hjelper deg både til å ha det gøy når du har fri, men også komme deg gjennom noen tøffe arbeidsdager.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Du har noen ting du bør forholde deg til i dag hvis du skal ha det bra resten av uken. Å være et skritt foran er neppe din spesialitet, men du har innsett verdien av å ikke falle bakpå. I dag får du uventet hjelp av en kollega som har et godt øye til deg.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

Det er humor og varme i stjernetegnet ditt akkurat nå, og du deler sjenerøst av begge deler. Mandagen handler om å være i gang og ha krefter hele veien til mål. Du har flere prosjekter du jobber med akkurat nå, så det er viktig at du er skjerpet hvis du vil unngå enkle feil.

Løven 23 / 7-22 / 8

Det lønner seg å være litt oppmerksom på detaljer i dag, da de kan være avgjørende for hva som skjer videre i livet ditt. Du er en person med mange talenter, men detaljer er ikke en av dem og du er ingen mester i å lese mellom linjene, så du bør anstrenge deg litt ekstra i dag.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

Du har mye å tenke på denne mandagen. Du har fått litt informasjon om arbeidet ditt av sjefen din, og det tar litt tid å fordøye alt du vet. Kvelden handler om å være positiv og prøve å se ting som skjer i livet ditt som en mulighet.

Vekten 23 / 9-22 / 10

Du har vanskelig for å erkjenne dine feil i dag, og det gjør at du havner i en konflikt med en kollega som synes du oppfører deg feigt. Du vil egentlig ikke forsvare oppførselen din, men det kommer instinktivt. Kvelden blir interessant.

Skorpionen 23 / 10-21-11

En plutselig endring får deg til å revurdere visse ting i livet. Det som før var så viktig føles ikke lenger like presserende. Du skjønner at du burde bli flinkere til å utnytte nåtiden og ikke tenke så mye på fremtiden og på ting du ikke kan påvirke.

Skytten 22 / 11-21 / 12

Det lønner seg å være ydmyk i dag. Du kommer over en person som på alle måter er et forbilde og noen du burde se opp til, men du reagerer motsatt. I stedet for å ta inn kunnskapen til vedkommende, blir du sint og trekker deg unna.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

Det er en mulighet for at du blir litt flau i dag. Du er i en ganske spennende, men også merkelig situasjon. Du har en beundrer og vedkommende er både hyggelig og oppmerksom, men du vet ikke hvor interessert du egentlig er. Akkurat nå har du viktigere ting enn relasjoner å fokusere på.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

Du har vanskelig for å si ifra til en kollega som er litt klengete. Du har ikke noe imot å hjelpe og støtte vedkommende, men dette er en person som tar hele hånden hvis du tilbyr lillefingeren. Du må være bestemt og sette grenser hvis du skal være fornuftig.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Det blir en fantastisk dag med mange utfordringer, men også tid til kreativt og utviklende arbeid. Du bruker både kunnskapen din, men også fantasien din, og din evne til å se ting fra et større perspektiv.

Powered by Labrador CMS