Dagens Horoskop: Mandag 19. Juli

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Gjennom mandagen prøver du å benytte deg av din evne til å overtale for å få en person til å gjøre som du vil. Det du ikke hadde regnet med er at personen ikke reagerer på verken sjarm eller verbale argumenter. Her må du stå på om du skal lykkes.

Tyren 20/4-20/5

Mandagen er litt stressende, men til forskjell fra forrige mandag er du mer forberedt og vet hva som venter. Du foretrekker å arbeide metodisk istedenfor å stresse hit og dit. Kvelden handler om deg selv med fokus på helsen din.

Tvillingene 21/5-20/6

Du snakker gjerne litt dårlig om mennesker du ikke liker, men du blir fornærmet om du selv får samme behandling. Det er tilfellet i dag. Du oppdager at en bekjent eller kollega har snakket stygt om deg bak ryggen din, og da ser du rødt.

Krepsen 21/6-22/7

Du er litt treig i starten idag. Selv om du forsøker å komme igang så går det ikke helt. Varmen gjør deg trøtt og du har vanskelig for å fokusere. Prøv å prioritere litt mer enn til vanlig. I dag kommer du bare til å orke det helt nødvendige.

Løven 23/7-22/8

Denne dagen blir inspirerende og rolig. Du har mange jern i ilden så det gjelder å rekke alt. Et triks er å planlegge hver aktivitet med god margin til neste, da risikerer du ikke å ligge bak i et for tett skjema.

Jomfruen 23/8-22/9

Du er bestemt med en bekjent eller kollega som forsøker å utnytte at du har et godt hjerte. Vanligvis pleier du ikke å si nei til dem, men i dag sier du fra, og viser at du mener alvor når du sier at du ikke har tenkt til å være noens dørmatte.

Vekten 23/9-22/10

Dagen blir ganske rolig og du rekker å få tid nok til små prosjekt som du aldri har tid til ellers. Det blir en bra og tidvis intensiv dag hvor du henter en del energi fra solen og fra muligheten til å tilbringe så mye tid utendørs.

Skorpionen 23/10-21/11

Du er inne i en periode hvor du har lett for å havne i krangel med mennesker. Du kjenner at du blir lett sint og at små kommentarer som vanligvis ikke er noe problem nå irriterer deg veldig. Kvelden blir roligere enn dagen.

Skytten 22/11-21/12

Denne mandagen handler mye om relasjoner, og hva du har tapt og vunnet de siste årene. På sett og vis lengter du tilbake til en mindre komplisert tid, men samtidig vet du at du ikke er den samme i dag som du var for et par år siden.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen handler om å fokusere på teknikker og trening. Du har et mål, og du strever for å oppnå det. Samtidig som du gir jernet så lengter du også etter å bare ta det rolig, selv om du vet at du ikke har ro nok i kroppen til å slappe av. Et uvant møte kan bli ganske stivt eller veldig morsomt avhengig av reaksjonen din.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er lett distrahert i dag. Det er så mye interessant som opptar tankene dine at du har vanskelig for å fokusere på de tingene du burde konsentrere deg om. Det er blant annet en påvirkning fra Jupiter som gjør deg mer interessert i omverdenen og mindre i arbeidet.

Fiskene 19/2-20/3

Dagen blir ganske intensiv, men den blir også givende på mange måter. Det viktige er at du gjør hver oppgave fullt ut. Om du bare gjør en halvhjertet innsats kommer det ikke til å bli bra. Kvelden handler om familien og en avgjørelse angående sommeren.

Powered by Labrador CMS