Dagens Horoskop: Mandag 18. Oktober

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det finnes ingen enkel måte å si det du har på hjertet i dag, så da er det bare å hoppe i det - gjerne allerede på morgenen om det går. Av og til må man ta vanskelige avgjørelser, og det får du gjøre i dag. Kvelden handler om en hobby.

Tyren 20/4-20/5

I dag jobber du i et godt tempo og ting flyter sånn som de skal. Det eneste problemet ditt denne dagen er at du ikke får muligheten til å snakke med en venn om noe du er veldig nysgjerrig om. Dagen forsvinner så fort at hele emnet glemmes av dere begge.

Tvillingene 21/5-20/6

Det finnes en trøtthet over denne dagen. Det er som om den aldri kommer helt igang. Du har sovet for lite eller dårlig og det merkes spesielt på humøret ditt. Kvelden byr på en overraskelse og en annerledes opplevelse.

Krepsen 21/6-22/7

Det går fremover i utviklingen din og du nyter virkelig å ta merkbare skritt fremover. Tidligere har du kunnet tenke deg til utviklingen din, men det er først nå at du får konkrete bevis. Kvelden handler om å ha mot til å stille spørsmål og å være ukomfortabel.

Løven 23/7-22/8

Du har en stor porsjon sunn fornuft og det skal du anvende deg av i dag når du havner i en konflikt. Prøv å ikke bare reager på følelsene dine, ta heller et steg tilbake og analyser situasjonen slik at du kan finne de grunnleggende årsakene til hvorfor denne krangelen har oppstått.

Jomfruen 23/8-22/9

Du bekymrer deg for om du har tilstrekkelig framgang akkurat nå. Prøv å ikke sammenligne deg selv med omverdenen og vurderer heller egen prestasjon utifra deg selv. Det interessante er hvor store skritt du har tatt utifra eget perspektiv. I løpet av ettermiddagen får du et spørsmål fra en kollega som du bør tenke over.

Vekten 23/9-22/10

Noen på jobb vil bytte plass eller oppgaver med deg, men du har ikke lyst. Samtidig misliker du å måtte si nei ettersom du merker at de blir skuffet over deg. Av og til må man være egoistisk og sette sine egne interesser først. I dag er en slik dag.

Skorpionen 23/10-21/11

Du er litt usikker i dag og det merkes først og fremst på måten du håndterer små avgjørelser på. Du kan knapt bestemme deg for hva du skal ha til lunsj eller om du skal eller ikke skal ha kaffe på ettermiddagen. Denne usikkerheten forsterkes ytterligere av månens posisjon.

Skytten 22/11-21/12

Du føler deg urolig i dag uten å helt kunne sette fingeren på hva som er galt. Det finnes en formaning av noe slag i tegnet ditt, og det er den som påvirker deg. Dette er stillheten før stormen.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag vurderer du alternativene dine. I løpet av helgen har du fått en del informasjon som du for øyeblikket ikke vet om er nyttig eller bare underholdende. Du har også hatt en del framgang over helgen, og nå begynner du å kjenne at dagsformen er på riktig vei.

Vannmannen 20/1-18/2

Det blir ingen enkel dag hvor du bare kan kjøre på som vanlig. I dag kreves det diplomatiske forhandlinger og en hel del takt. Hvordan du håndterer denne delikate situasjonen er først og fremst avhenging av dagsformen din.

Fiskene 19/2-20/3

Det finnes ingenting du kan eller vil gjøre med en konflikt mellom to kollegaer. Fakta er at det lønner seg for deg at disse to ikke kommer overens. Når du da legger til at du ikke liker noen av dem spesielt godt får du en god oppsummering av hvorfor du er passiv når du kunne ha hjulpet.

Powered by Labrador CMS