Dagens Horoskop: Mandag 17. januar

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag har du vanskelig for å høre på unnskyldninger fra en person som har såret deg. Du vet at denne personen er mer tankeløs enn slem, men det hjelper ikke. Hen har krysset grensen en gang for mye. Kvelden handler om arbeid du har tatt med deg hjem.

Tyren 20/4-20/5

Du tenker mye akkurat nå, og det får deg til å tvile på mye i livet ditt. Det kan handle om hva som helst, fra forhold til din hjemme- eller arbeidssituasjon. Du føler at du vil endre deg, men da må også noen ting i hverdagen endres.

Tvillingene 21/5-20/6

Du tvinger deg selv til å ikke bli lei deg selv om koker innvending. Du er vanligvis ikke så god til å skjule følelsene dine, men du skjønner hvor mye du vil tape på å miste masken akkurat nå. Kvelden byr på en interessant diskusjon.

Krepsen 21/6-22/7

Du ønsker å åpne deg, men samtidig er du redd for å bli såret. Denne personen er både varm og kald samtidig, noe som gjør deg forvirret. Stol på magefølelsen din og ikke utlever deg selv for fort. Hen kan ha en skjult agenda.

Løven 23/7-22/8

Du blir ofte frustrert når du ikke får det som du vil, og det skjer i dag. Så mye har skjedd den siste tiden, der du føler at du ikke er helt med i alle svingene, og da kjenner du at du mister kontrollen. Du hater når du ikke vet hva som skjer.

Jomfruen 23/8-22/9

Det blir en relativt god mandag hvor du føler at du har en god struktur, som får deg til å roe deg ned. For deg handler livet i bunn og grunn om to ting, orden og kaos. I det siste har det også vært litt for mange uforutsette hendelser til at du skal kunne slappe av og ha det helt bra.

Vekten 23/9-22/10

Det blir en fin start på uken. Etter å ha blitt plaget av både dårlig samvittighet og konflikter i din nærhet ser det ut til at ting roer seg og du får den sjelefreden du så desperat trenger. Endelig kan du fokusere på nåtiden og ikke gruble over private problemer.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har vanskelig for å komme overens med en slektning som er sta. Du prøver å inngå kompromisser og finne måter å møte slektningen din på, men denne personen går enten sin vei, eller ingen vei i det hele tatt. Dette skaper både konflikter og frustrasjon i forholdet ditt.

Skytten 22/11-21/12

Det finnes måter å håndtere en person som tar for mye plass, men da må du gå ut av din egen komfortsone. Denne personen er ikke bare krevende som menneske, men har også en evne til å skape intriger rundt seg selv som farger alle de møter.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen din blir bra, men litt for lang for din smak. Det er lenge siden du har lagt så mye energi i den jobben du gjør i dag, og det gjelder også trening og private prosjekter. Du legger deg litt også veldig sent i dag, og det påvirker humøret ditt.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er frustrert i dag og det handler hovedsakelig om et prosjekt som ikke går som du hadde tenkt. Du er kanskje ikke et følelsesmenneske utad, men akkurat nå bobler det av følelser inni deg som vil ut. Kanskje det er greit om du letter litt på trykket.

Fiskene 19/2-20/3

Du har vanskelig for å si nei til en person som ber deg om jobb, selv om du vet at de egentlig ikke burde spørre akkurat deg om dette. Du er svak for denne personen, og det får deg til å gå mot samvittigheten din. Kvelden handler om å være først eller om å vinne.

Powered by Labrador CMS